a) czy można przeprogramować tak kartkę by automatycznie samochód był ryglowany po utracie sygnału (tj. kończę jazdę i odchodzę a samochód sam się zamyka) ...bo zamykanie z przycisku to jak powrót do VW T4 z 91r
b) klapa easyclose ...czy można ją elektrycznie podnieść inaczej niż z pilota lub przycisku w środku? swego czasu miałem Citroen C5 i klapa ZAWSZE otwierała się elektrycznie, nawet po naciśnięciu klamki na drzwiach ...myślałem ze taką sama funkcję ma przycisk żądania na klapie, a on tylko rozrygluje klapę a otwarcie jest ręczne
c) nawiew w 2 rzędzie ...są kratki na "nogi" i na górę ...ale leci tylko na nogi ...jak musi być ustawiony nawiew z przodu by to zadziało (z tyłu mam tylko temp i silę nadmuchu oraz kontrolkę zadziałania)
d) czy ktoś posiada 'serwisówkę do cx9" chce dobrać się do głośników bo brzęczą, zapalniczek by wymienić na ładowarki itp a nie chcę urywać plastików ...
e) znów serwisówka i dobranie się do tylnego spryskiwacza ...ktoś sobie "pożyczył" a wężyk jest zbyt krótki ii muszę dostać się pod spojler ...