Ehhh, tylko auris miał gorsze zainteresowanie niż Focus! Takie porządne auto! Cały dzień już czeka na szczęśliwego nabywcę
Czateria... 2021
Ale przy Aurisie nikt nie próbował zbijać ceny tylko brał jak stał 
jest w W10 jakiś program którym przytnę plik video? Potrzebuję wyciąć pierwszą minutę z 3 minutowego filmiku.
ew. coś małego albo online?
ew. coś małego albo online?
Miałem gości oglądających samochód. Przed... 20. Bardzo duża bariera językowa nas dzieliła, ale oglądali go nocą, a z oględzin wyszło, że jest idealny. Mówili to między sobą, ale tyle rozumiałem
. Byłem tak dobry, że dałem im miernik lakieru
. 'Pan profesjonalist. Pan inne samochody sprzedaje?' 
Świecili telefonami.
Oni potrzebują niestety jakiegoś papieru na wywóz auta na wschód. Nie bardzo trybiłem o co chodzi, ale by się to wiązało z moją wizytą gdzieś
. Ciekawe czy jeszcze zadzwonią i czy zdałam się dogadać
.
Cena dla mnie ok, powyżej progu bólu, więc niechaj by pojechał nawet do Władywostoku. Ale jednak transakcja z Polakiem dużo łatwiejsza... Ciekawe co z tego wyniknie.
Świecili telefonami.
Oni potrzebują niestety jakiegoś papieru na wywóz auta na wschód. Nie bardzo trybiłem o co chodzi, ale by się to wiązało z moją wizytą gdzieś
Cena dla mnie ok, powyżej progu bólu, więc niechaj by pojechał nawet do Władywostoku. Ale jednak transakcja z Polakiem dużo łatwiejsza... Ciekawe co z tego wyniknie.