nemi napisał(a):Staram się ukrywać za samochodem i tylko sięgam ręką do wlewu pistoletem
Gdybym Cię przypadkiem spotkał na jakieś stacji to wcale by mnie ten widok specjalnie nie zdziwił

www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Staram się ukrywać za samochodem i tylko sięgam ręką do wlewu pistoletem
nemi napisał(a):Raz mi coś chlapnęło i zdążyłem uskoczyć, więc teraz jestem ostrożniejszy w kontakcie z tym paliwem. I rękawiczki zakładam, a wcześniej nie bardzo wiedziałem po co one są
brii napisał(a):Ale porównujmy te same kategorie
brii napisał(a):Znajdą się oczywiście ludzie którzy stwierdzą, że bez bulgotu nie da się jeździć itd, itp – dla nich montuje się systemy imitujące z głośników dźwięk V8.
brii napisał(a):do jakiejś kobitki na naszym osiedlu przyjeżdża amant który ma odetkany wydech w C63AMG. Razem z sąsiadami najchętniej byśmy go ukrzyżowali w zamian za to jak uszczęśliwia nas tym dźwiękiem o 23:30 – 0:00 kiedy odjeżdża
sq2jul napisał(a):brii napisał(a):do jakiejś kobitki na naszym osiedlu przyjeżdża amant który ma odetkany wydech w C63AMG. Razem z sąsiadami najchętniej byśmy go ukrzyżowali w zamian za to jak uszczęśliwia nas tym dźwiękiem o 23:30 – 0:00 kiedy odjeżdża
Pewno impotent leczacy kompleksy c63 amg. Inaczej zostalby do rana! A wogole to zlodzej bo skadby mial na takie c63 amg?
Jak znajdziesz taką to zawsze jest sens, wymieniałem kiedyś i nie jest to technologia nasa.loockas napisał(a):Jest sens szukać takiej którą da się naprawić (łożysko niezintegrowane z bębnem)?
loockas napisał(a):Jest sens szukać takiej którą da się naprawić (łożysko niezintegrowane z bębnem)?
yasko napisał(a):Aurisem hybrydą. Jeżeli komuś nie przeszkadza skrzynia CVT to auto jest ciekawe, mało pali i jest dość szybkie.
Gib napisał(a):Jak znajdziesz taką to zawsze jest sens, wymieniałem kiedyś i nie jest to technologia nasa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości