Żona była cierpliwa
Zadzwoniłem do glazurnika, czy by mi położył kilka płytek i niestety termin na marzec lub kwiecień. No chyba, że się zgodzę na jutro, bo akurat ma jedyną sobotę wolną
www.mazdaspeed.pl
radzi89 napisał(a):Mój kolega ma dwa Mustangi, obecny model i drugiego z 2005 roku. Egzemplarz 2005 to jakiś dramat. Wersja GT 4,6. Prowadzenie to prawdziwy koszmar i nawet w porównaniu do mojej byłej mazdy 3 BK jest przepaść ale nie tak wielka jak przepaść w hamowaniu – tutaj jest totalna masakra. Auto zachowuje się jakby nie miało na pokładzie układu hamulcowego tylko układ spowalniający.....
Przynzaję, że strasznie zwraca uwagę i brzmienie V8 to bajka ale jednak jakość wszystkiego jest tragiczna.
Jeździłem nim przez tydzień czasu i uważam, że jest to limit przed myśleniem o samobójstwie. W tydzień da nam całą frajdę jaką potrafi przekazać – później zaczyna się tragedia
To po co w takim razie ta poprawiona uszczelka?loockas napisał(a):W sprawie 2.3 EB, to chyba się tajemnica Focus RSa i problemów z silnikiem wyjaśniła. Wygląda na to, że problematyczne Focusy dostały uszczelki pod głowice od Mustanga. A to nie są wbrew pozorom identyczne silniki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości