Ogólnie światła nie są złe, lecz więcej światła nie zaszkodzi.
Oświetlenie w Xedosie 9
zmartwie Cię ale nie znajdzieszmaly1989 napisał(a):przy 9-cio miesięcznych bliźniaczkach czasu jak na lekarstwo. Może kiedyś znajdę na to chwilę.

A co do soczewki ona jest taka mleczna,i niby czysta a jednak nie.Zdaj relacje jak świecą te Philipsy.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Wlaśnie tak jak pisze Beny, soczewka wydaje się czysta. Ale jest taka mleczna, jakby zaparowana. Wystarczy ją po rozebraniu przetrzeć mikrofibrą i od razu zobaczysz różnicę. I to samo będzie zauważalne po włączeniu świateł przy czystej soczewce
Jest z tym trochę zabawy ale warto poświecić jedno czy nawet 2 popołudnia

Jest z tym trochę zabawy ale warto poświecić jedno czy nawet 2 popołudnia
Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002

- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001
Wymieniłem żarówki i wydają się trochę bielsze patrząc na świecącą lampę. W mieście nie widać różnicy, zobaczę jaka jest różnica w ciemnościach na trasie
i dam znać.
Pierwsza trasa za mną na nowych żarówkach i powiem szczerze myślałem, że będzie lepiej. Mała różnica w stosunku do zwykłych. Światło jest bardziej białe, ale na pewno nie ma go o 30% więcej jak deklaruje producent. Na oko jakieś 10% więcej.
No ale jest lepiej niż było. Dobrze, że zmiana w tę stronę, a nie przeciwnie.
Pierwsza trasa za mną na nowych żarówkach i powiem szczerze myślałem, że będzie lepiej. Mała różnica w stosunku do zwykłych. Światło jest bardziej białe, ale na pewno nie ma go o 30% więcej jak deklaruje producent. Na oko jakieś 10% więcej.
No ale jest lepiej niż było. Dobrze, że zmiana w tę stronę, a nie przeciwnie.
- Od: 24 sie 2009, 22:08
- Auto: Mazda Xedos 9 (TA)
2002 2,5l KL 164KM