Czateria...cd
wczoraj doczytałem że Signum ma jakiś czujnik jakości powietrza w podszybiu który bada powietrze na zewnątrz i jeśli wykryje że jest trujące to przełącza na obieg wewnętrzny nawiew. Pewnie na południu ciągle za wewnętrznym ludzie jeżdżą 
Neonixos666 napisał(a):wczoraj doczytałem że Signum ma jakiś czujnik jakości powietrza w podszybiu który bada powietrze na zewnątrz i jeśli wykryje że jest trujące to przełącza na obieg wewnętrzny nawiew. Pewnie na południu ciągle za wewnętrznym ludzie jeżdżą
Jeśli masz to sprawne i włączone to raczej też większość czasu pewnie jeździsz na zamkniętym – wystarczy jechać za jakimś dieslem po mieście albo stanąć na światłach
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
mam to włączone ale czy działa to nie wiem bym musiał w Op comie pogrzebać.
pewnie od własnych spalin na postu czujnik wariuje
Myślicie że turbo benzyna w LPG to dobry pomysł?

Myślicie że turbo benzyna w LPG to dobry pomysł?
Tak, jak każda benzyna do której da się założyć spokojnie LPG. Jeśli jest w tym jakakolwiek pozytywna kalkulacja, uważam że jazda na PB przy możliwosci instaalcji LPG to niepotrzebne wydawanie odatkoej kasy.
..::Born To Rise Hell::..
Gib powinien się wypowiedzieć
Z tego co pamiętam Sabina była T + LPG.
Ja miałem złe doświadczenia z LPG więc się nie wypowiadam
wolałbym chyba diesla 
Ja miałem złe doświadczenia z LPG więc się nie wypowiadam
co raz bardziej myślę o rezygnacji z diesla i przejście na LPG tylko czy wysilona benzyna dobrze przyjmie na klatę LPG nawet przy super instalacji i montażu. Opłacalność to inna kwestia mi chodzi o to czy nie wysra mi się to za jakiś czas bo jak lpg to bym chciał trochę pojeździć.
loockas napisał(a):Na fordtuning jest Focus ST zrobiony na 350km/500nm i jeździ w LPG
To że jeździ to ok tylko ile km przejechał w takim setupie z LPG?
Chciałbym zagazować 1.6T 180KM
Neonixos666 napisał(a):To że jeździ to ok tylko ile km przejechał w takim setupie z LPG?
Na typ setupie niedawno, ale na takim w okolicach 300km bardzo długo. Tam chyba LPG było jeszcze jak miał serię.
Tak jak Ravo pisał, grunt to dobra instalka założona przez kogoś kto ma pojęcie. Do Foki trzeba 5k dać. Dla mnie nieopłacalne, można ciekawsze mody za to zrobić
Lubie diesla ale teraz w zimę jeżdżę praktycznie bez ogrzewania a i spalanie sięga 7L
. Dojście do taniej ropy się skończyło i nawet jak by to w zimę paliło 13L LPG to i tak było by do przodu. LPG 2zł z groszami wkur... mnie jak przyjeżdżam koło stacji
.
JohnnyB napisał(a):Grzyby jak nie kupiles radia to moze jakis barter?
Pytałem z ciekawości bo coś senior wspominał że mu szwankuje w Doblo. Ale się cudownie naprawiło.
Pytanie na jak długo

PeKa napisał(a):Chciałbym mieć 7L na trasie dom – praca
Ja mam ponad 20 i jest ok.
Ale LPG
Z tego baku mam 100% miasto i na tą chwilę wychodzi mi 9.9l/100km – granica bólu prawie osiągnięta 
Trusted computing – Yes or No?