nemi napisał(a):Za free...
Za darmo to się nawet po mordzie nie dostanie
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Za free...
nemi napisał(a):No tak, trzeba zapłacić wpisanymi danymi
Haha moje też. Stąd też mój wcześniejszy komentarzloockas napisał(a):Eh, no to ja już musze być bardzo stary skoro pierwsze skojarzenie to było Cinquecento
loockas napisał(a):Fajnie mieć świadomość zagrożenia, ale też nie można popadać w paranoję.
loockas napisał(a):Ja [tiiit]... CC700 to był kosmos...
Bimbak napisał(a):Haha moje też. Stąd też mój wcześniejszy komentarzloockas napisał(a):Eh, no to ja już musze być bardzo stary skoro pierwsze skojarzenie to było Cinquecento
brii napisał(a):Ja tam byłem w obozie Tiko i łoiłem 900-sety
nemi napisał(a):Nie, a nie mam sumienia po prostu olać. Ktoś może być zmuszony pokryć z własnej kieszeni.
loockas napisał(a):Jak najbardziej się z tym zgadzamA co jest takiego w polityce prywatności tego forum?
loockas napisał(a):Źle się wyraziłem... Kosmos bardziej w ruskim wydaniu. 700-tka to było nieporozumienie. 900 jako tako, dopiero 1.1 dawał radę. Tico robiło 900 bez problemu, 1.1 zwykle też, bo one się często w CC i SC gotowały
nemi napisał(a):Kurde, zamówiłem tablet.
nemi napisał(a):Nie, a nie mam sumienia po prostu olać.
loockas napisał(a):JohnnyB napisał(a):Pytanko, ktoś robił jakieś ankiety online ?
Bardzo często i używam Googla.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości