Czateria...cd
Pochwalił, pochwalił 
Ja mini też sprzedałem
, nowy właściciel już coś modzi....pasy znikają, wpadają koła od nowszej wersji. Do tego ma być podobno zmieniony soft z US na EU....
..::Born To Rise Hell::..
Kurde uwielbiam olx,wyhaczylem 4szt bridgestone potenza 225/45/18 za 750zł z dostawą do domu.Bieżnik 7mm rok 2014. Chłopak kupił 19 a okazało się że te są z rx8,stąd pewnie tyle bieżnika 
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja ostatnio na allegro kupilem komplet 225/40/18, nowki zimowki vredestein z 2016, fv z przesylka 1270 brutto 
Klasyka gatunku – światełka do choinki na zewnątrz. Jeszcze 2 tygodnie temu sprawne. Dzisiaj jeden sznur już nie świecił. Pojechałem po nowe i oczywiście kupiłem za krótkie. Już nie wspomnę, że ta choinka tak urosła, że za rok będę musiał chłopaków poprosić o podjechanie zwyżką. Ledwo z drabiny dałem radę. Brakuje mi jeszcze 9m na ostatnią pętlę. Eh... 
radzi89 napisał(a):Ale gruuuubas
Na tej fotce troszkę jest rozciągnięty kadr
Tu jest poprawny kadr:
Beny napisał(a):A gdzie masz śnieg
Wywiało
Beny napisał(a):Ja będę wieszał za parę dni na domie.Z jednej strony mam 4m do rynny bedzie ciekawie
Muszę cyknąć fotkę jednego domu w okolicy. Koleś się chyba naoglądał Griswoldów. Cały dom świeci razem z ogródkiem. Naprawdę robi wrażenie.
A ja swoich RoF z 2007 roku nie mogę sprzedać za 150 PL 
Za późno pewnie wystawiłem....eh.....
U mnie brak choinki w domu, sam osobiście nie lubię, żona pewnie połozy światełka na parapecie gdzie stoi już cała rodzina reniferów, mikołajów, domków itp. na świeczki, podgrzewacze itp.
Za późno pewnie wystawiłem....eh.....
U mnie brak choinki w domu, sam osobiście nie lubię, żona pewnie połozy światełka na parapecie gdzie stoi już cała rodzina reniferów, mikołajów, domków itp. na świeczki, podgrzewacze itp.
Trochę stare i może dlatego.Jak nie wadzą to trzymaj prędzej czy później pójdą.
Ja w tym roku kupuje żywą choinkę w doniczce,później do ogródka do ziemi a za rok znów do domu pójdzie.
Ja w tym roku kupuje żywą choinkę w doniczce,później do ogródka do ziemi a za rok znów do domu pójdzie.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
U mojej mamy na wiosce była choinka która sie mocno rozrastała, co rok kolejny komplet swiatelek trzeba było dokladac. w końcu powiedzieli dosc i choinki juz nie ma
teraz jest jakis innny gatunek, mniej rozwojowy
co do opon, mam 10 letnie zdjete z felg bridgestone , bieznik ok ale ida w smietnik..swoje juz przezyły.. wogole to bridgestone letnie sa ok tylko przez kilka sezonów, potem lipa, testowalem 2 typy/modele.

co do opon, mam 10 letnie zdjete z felg bridgestone , bieznik ok ale ida w smietnik..swoje juz przezyły.. wogole to bridgestone letnie sa ok tylko przez kilka sezonów, potem lipa, testowalem 2 typy/modele.
Dominator napisał(a):mam 10 letnie zdjete z felg bridgestone , bieznik ok ale ida w smietnik
to znaczy że nie masz fury która by upaliła te opony

Beny napisał(a):Ja w tym roku kupuje żywą choinkę w doniczce,później do ogródka do ziemi a za rok znów do domu pójdzie.
Raz kupiłem taką w doniczce właśnie z tym samym planem co Ty. Ogrzewanie podłogowe ją jednak załatwiło – chyba stwierdziła, że wiosna idzie bo ciepło się w korzenie zrobiło i zaczęła kwitnąć
JohnnyB napisał(a):A ja swoich RoF z 2007 roku nie mogę sprzedać za 150 PL
Może czas pomyśleć o śmietniku?
Beny napisał(a):Ja w tym roku kupuje żywą choinkę w doniczce,później do ogródka do ziemi a za rok znów do domu pójdzie.
Mój stary raz tak zrobił to zdechła po wkopaniu. To chyba nie lubi jak tak sie wkopuje/wykopuje
No to jeszcze tydzień tej komercyjnej szopki, a potem tygodniowy uchlaj
Znajomemu się raz udało,ale zaraz po świętach do piwnicy podlewanie i w ziemię.Kurde u mnie też na podłogówce będzie stać.
Tydzień szopki tydzień picia 2 miechy tej gownianej zimy i wiosna
Tydzień szopki tydzień picia 2 miechy tej gownianej zimy i wiosna
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
sq2jul napisał(a):JohnnyB napisał(a):A ja swoich RoF z 2007 roku nie mogę sprzedać za 150 PL
Może czas pomyśleć o śmietniku?
Taki był plan, aczkolwiek ludzie kupią cokolwiek stąd wystawiłem
Neonixos666 napisał(a):Kiedyś pierwsze auta z katalizatorem były uznawane za mega ekologiczne a teraz to kopciuchy nie spełniające żadnych norm tak że punk widzenia zależy od punktu siedzenia
No jest Pan w błędzie – benzyny z katalizatorem nawet te pierwsze z początków lat 90-tych dostają zielone plakietki i są wpuszczane do centrów miast na zachodzie
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
JohnnyB napisał(a):900 PLN za sztukę,
Ło Panie, jaki to rozmiar
JohnnyB napisał(a):Taki był plan, aczkolwiek ludzie kupią cokolwiek stąd wystawiłem. Nowe takie kosztują 900 PLN za sztukę, stąd liczę ze jednak ktoś się skusi i na butelkę rumu będzie
.
Ja swoich nie mogę za 250 sprzedać, nowy komplet 1200.
Szukam drugiego auta. Założenia proste, tani i 4 drzwi. Jeżdżone będzie dookoła komina. I teraz nie wiem, czy jest sens brać diesla, jakiegoś starszego typu, czy to kiepski pomysł? Nie, że go chcę, tylko pojawiają się takie ogłoszenia.