Właściwie, to już tu jestem, ale chyba nie zostanę na dłużejNeonixos666 napisał(a):To zapraszam na mazury, blisko lotnisko ale bez autostrad za to full zakrętów
A dziury w drogach, że ho-ho!
www.mazdaspeed.pl
onyx napisał(a):Fiesta ST czy Focus RS? Bo raczej nie pójdziesz w mondełooo
nemi napisał(a):Właściwie, to już tu jestem, ale chyba nie zostanę na dłużej .
A dziury w drogach, że ho-ho!
loockas napisał(a):onyx napisał(a):Fiesta ST czy Focus RS? Bo raczej nie pójdziesz w mondełooo
Zobaczymy. Jak w RS MK3 skutecznie wyeliminują problem z silnikiem, to będzie to na pewno ciekawa propozycja wśród używanych HH. 4x4 powoduje, że konkurencja dla tego RSa jest niewielka w tym budżecie. Nie wiem jednak czy dalej będę chciał taki samochód. Ciągnie mnie czasami do jakiegoś usportowionego sedana czy coupe z min segmentu D.
Nie zdziwię się też, jak następca Scenica zostanie kiedyś S-MAX. Ania już powiedziała, że na rodzinne auto nie chce innego nadwozia. Na szczęście w tej gamie aut wybór jest spory. Z drugiej strony pewnie znacznie wcześniej będę zmieniał Focusa niż Scenica. Liczę, że kilka ładnych lat nim przejeździmy, ledwo mu 110kkm pykło.
onyx napisał(a):Jak dzieciaki dorosną, wózków i tych bambetli nie będzie trzeba wozić to i może s-maxa nie trzeba będzie
onyx napisał(a):A co do Twoich planów na auto to widzę, że chyba raczej pójdziesz w D
nemi napisał(a):Chyba raczej skandynawska wersja, która ma grzanie silnika z gniazdka.
Saaby i Volvo najczęściej to miały.
Dało się też domontować z tego co wiem.
onyx napisał(a):Rozwojowo 3 auta to super sprawa, szkoda że samo OC już odpowiednio szarpnie. I później będziesz stał jak baba przed szafą z butami, nie wiedząc które założyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], loockas i 7 gości