Czateria...cd
Jacobs, skoro miałeś to powinno Ci się w tt pokazać forum jak się zalogujesz tym samym kontem tapatalkowym.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Jacobs, nie – ktoś nie przeczytał tego, co do niego napisałem :/. Jakiś hotel pod Olsztynem.
Muszę jechać na północ, bo moja mapka źle wygląda
. Tu był Golf:

Północ jeszcze nie jest 'odkryta'
A co do TT, to jeśli możesz się zalogować do TT jakimś swoim loginem i miałeś t konto powiązane z MS, to moja metoda działa. Niestety nie pamiętam już jak to było z wiązaniem kont.
Muszę jechać na północ, bo moja mapka źle wygląda

Północ jeszcze nie jest 'odkryta'
A co do TT, to jeśli możesz się zalogować do TT jakimś swoim loginem i miałeś t konto powiązane z MS, to moja metoda działa. Niestety nie pamiętam już jak to było z wiązaniem kont.
Wiązanie kont ostatnio nie bangla :/ bo dało się to zrobić... ale po ostatnich aktualizacjach jak ktoś nigdy nie miał to u innych nie widzi. A wystarczyło tylko znaleźć kogoś kto MS ma podpięte, wejść na jego profil i przejrzeć jego fora... ale jak mówiłem... MS już nie jest widoczne więcej 
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Bartek1986 napisał(a):Co z tego, że bateria wytrzymuje w korku.. i tak jak chcesz podjechać tak, żeby inni na Ciebie nie trąbili to odpali spalinowy
Wystarczy podczas jazdy w korku wyjąć głowę ze schowka/torebki i mieć czas reakcji na poziomie do dwóch sekund – jak nie zrobisz kilkunastometrowej luki przed sobą to ludzie z tyłu zazwyczaj nie trąbią
Bartek1986 napisał(a):Jak próbowałem tym jeździć oszczędnie to byłem narażony na śmierć przez staranowanie.
Ostatnio jak byłem w Lublinie to jeżdżąc z prędkościami dwucyfrowymi nie czułem się specjalnie zagrożony. W międzyczasie dorobiliście się osiedlowych autostrad i jeszcze szybszych niż autostrady dróg w mieście??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
nemi napisał(a):Marcin, ja raczej dążę do minimalizacji budżetu . Na pewno nawet się nie zastanowię nad 3 gen
No to II
Choć dwójki też czasem stoją tyle co III więc wszystko zależy ile chcesz wydać forsy.
nemi napisał(a):Na wakacje tym nie będę jeździł
Rozumiem. Nie pomyślałem ,że przecież to będzie Twoje kolejne auto a nie jedyne.
brii napisał(a):dorobiliście się osiedlowych autostrad i jeszcze szybszych niż autostrady dróg w mieście??
No chyba
nemi napisał(a):A co do TT, to jeśli możesz się zalogować do TT jakimś swoim loginem i miałeś t konto powiązane z MS, to moja metoda działa. Niestety nie pamiętam już jak to było z wiązaniem kont.
Nigdy chyba nie miałem konta TT
If you’re in control, you’re not going fast enough.
ciekawe co ma na myśli
techno (muzykę)
techno (technologię)
i czy się nie zna (na technologii) czy nie umie tańczyć (techno)
A mnie czekają przenosiny firmy w nowe miejsce i już mi z tego powodu niedobrze. Szczególnie jak pomyślę o wynoszeniu jakiejś tony chemii i paruset kg papierów z aktualnego piwnicomagazynu.
Na nowym na szczęście jeden poziom i normalny parking pod same drzwi.
Ciekaw jestem jak mi wycenią reklamowcy swoje usługi....
techno (muzykę)
techno (technologię)
i czy się nie zna (na technologii) czy nie umie tańczyć (techno)

A mnie czekają przenosiny firmy w nowe miejsce i już mi z tego powodu niedobrze. Szczególnie jak pomyślę o wynoszeniu jakiejś tony chemii i paruset kg papierów z aktualnego piwnicomagazynu.
Na nowym na szczęście jeden poziom i normalny parking pod same drzwi.
Ciekaw jestem jak mi wycenią reklamowcy swoje usługi....
I już się zaczynaja cyrki administracyjne z rejestracja auta. Zadzwonilem do WK u siebie, ze meldunek mam gdzie indziej, a tu mieszkam. Mam miec chocby tymczasowy meldunek, choc prawo administracyjne mowi inaczej.
Istnieje w ogóle jeszcze coś takiego jak tymczasowy meldunek? My mieliśmy sporo takich sytuacji przy załatwianiu spraw okoloslubnych. Generalnie prawo to jedno, a przyzwyczajenie pań z okienek to drugie.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Teraz to i tak lepiej nie próbować nic rejestrować z tym nowym systemem, który to bardziej paraliżuje działania niż pomaga 
A rejestracja w miejscu zamieszkania a nie zameldowania, to indywidualna decyzja człowieka z okienka – jeden chce oświadczenia, inny zameldowania czasowego, jeszcze inny nie wiadomo czego – nie ma na to reguły. Jesteśmy lata świetlne od odejścia od tych adresów i posiadania ich w dokumentach – mentalność się nie zmieni przez noc. I dlatego najprościej jest być zameldowanym w miejscu zamieszkania – to eliminuje jeden punkt do dyskusji podczas wizyty w urzędzie.
A rejestracja w miejscu zamieszkania a nie zameldowania, to indywidualna decyzja człowieka z okienka – jeden chce oświadczenia, inny zameldowania czasowego, jeszcze inny nie wiadomo czego – nie ma na to reguły. Jesteśmy lata świetlne od odejścia od tych adresów i posiadania ich w dokumentach – mentalność się nie zmieni przez noc. I dlatego najprościej jest być zameldowanym w miejscu zamieszkania – to eliminuje jeden punkt do dyskusji podczas wizyty w urzędzie.
Właśnie zadzwoniłem do Urzędu w Mińsku (wcześniej dzwoniłem do Sulejówka, bo można w obu miejscach załatwiać sprawy z powiatu Mińskiego). W Mińsku można było na miejsce zamieszkania, ale... odkąd jest nowy CEPiK, nie ma możliwości bo się coś krzaczy. Extra!
Edit: ogarnąłem sobie meldunek. Może i dobrze, bo w chwili obecnej musiałbym rejestrować w Mińsku, a później, po przeprowadzce, tam, gdzie obecnie właśnie będzie rejestracja. Jedna wizyta w urzędzie mniej!
Edit: ogarnąłem sobie meldunek. Może i dobrze, bo w chwili obecnej musiałbym rejestrować w Mińsku, a później, po przeprowadzce, tam, gdzie obecnie właśnie będzie rejestracja. Jedna wizyta w urzędzie mniej!
Wow i ode mnie. Tak bardzo działa.jacobs napisał(a):Wow, jednak kiedyś miałem konto TT i sposób z logowaniem do czatu zadziałał.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Brii ale ja bym uwielbiał hybrydę. Tylko nie taką
Wielka prośba o pomoc.
Potrzebuje ukryć telefon z ios w samochodzie.
No i potrzebuję aplikacji, która zapisze trasę i czasy.
Oczywiście mogę użyć endomondo ale może jest coś mądrzejszego
Wielka prośba o pomoc.
Potrzebuje ukryć telefon z ios w samochodzie.
No i potrzebuję aplikacji, która zapisze trasę i czasy.
Oczywiście mogę użyć endomondo ale może jest coś mądrzejszego

Bartek1986 napisał(a):Brii ale ja bym uwielbiał hybrydę. Tylko nie taką
Można powiedzieć, że Priusa też nie darzę sympatią, ale trudno jednak zaprzeczyć faktom, że na co dzień się sprawdza.
Trusted computing – Yes or No?