Czateria...cd
Już niedługo na ulicach
brii napisał(a):Hybrydy się kłaniają
... jak porządne V6 przejeżdża obok

Wiecie, ja już od jakiegoś czasu kompletnie przestałem zwracać uwagę na spalanie tego auta.
Jakoś kompletnie nie patrzę na ekonomię – ot, zakładam że 100km kosztuje mnie tyle a tyle i tygodniowo wydaję x złotówek. I czy spali o 2l więcej czy mnie to bez znaczenia.
Zwykle mam na zbiorniku około 8h jazdy miejskiej. I to jest najbardziej powtarzalna wartość. +/– 30 minut.
Jakoś kompletnie nie patrzę na ekonomię – ot, zakładam że 100km kosztuje mnie tyle a tyle i tygodniowo wydaję x złotówek. I czy spali o 2l więcej czy mnie to bez znaczenia.
Zwykle mam na zbiorniku około 8h jazdy miejskiej. I to jest najbardziej powtarzalna wartość. +/– 30 minut.
Na spalanie samo w sobie też już nie zwracam uwagi, bo wiem czego się spodziewać. Tylko zasięg mógłby być z 2x większy
. Jakoś będę z tym żył, zmieniać butli nie będę.
Neonixos666 napisał(a):... jak porządne V6 przejeżdża obok
Nie jedno V6 czy V8 już klękało przed kłaniającą się hybrydą
Grzyby napisał(a):I czy spali o 2l więcej czy mnie to bez znaczenia.
To nie są dwa litry – to jest ~25-30% a w mieście nawet o połowę czasu na tankowaniu więcej
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
ja lubię takiego hybrydowego drina, że do browara wrzuca się kielon jagera 
i tak sobie teraz pomyślałem, że co by było jakby tym browarem był barleywine albo tripel
Już więc wiem, co będziemy testować za miesiąc.
i tak sobie teraz pomyślałem, że co by było jakby tym browarem był barleywine albo tripel
brii napisał(a):To nie są dwa litry – to jest ~25-30%
To inaczej – nie patrzę czy pali 18 czy 20 litrów. W sumie gdyby palił 24 też bym to olał ciepłym moczem.
A nawet gdybym chciał, to po pierwsze primo nie ma takiej hybrydy gabarytowo która mogłaby zastąpić klocka, a po drugie primo – nawet gdyby była to mnie nie stać
A wizyty na stacji nie przeliczam na tak modne ostatnio pieniądze czy czas – zresztą robię to zawsze czekając na chłopaków jak są na angielskim.
Jakie jajca – świat się zmienia, Chińczycy już nie chcą dolarów, chcą renminbi albo EUR. Przy zapłacie dolarami jest drożej 

Trusted computing – Yes or No?
,,Panie tak jak stoi to dychę daje i odjeżdżam"