Czateria...cd
Oby ta uszczelka to najmniejszy jego problem 

Jak śmigam do skandynawii, na lotnisku robię zakupy
, Nie lubie o suchym pysku siedzieć w hotelu wieczorem.
..::Born To Rise Hell::..
PeKa napisał(a):Eee tak zle to nie jest. Auto z jednego kawalka, bez dzwona. Widzialem zdjecia jeszcze z DE.
W piatek ASO.
a co z pomysłem Espace?
Marcin, pewnie zadam kilka pytań niedługo.
Podstawowe pytanie: ile czasu ten samochód potrafi się czołgać w korku na baterii? Wytrzyma to z 10 minut ruszania do niskiej prędkości i zatrzymywania się?
Jak patrzę na ogłoszenia, to ogarnia mnie strach przed szpetotą tego samochodu, ale technologia fajna i wydaje się, że do moich dojazdów do roboty ideał. Tylko ja chciałem dwa razy wyższą moc

Jeszcze jeden obrazek – stanowisko tego gościa...
Podstawowe pytanie: ile czasu ten samochód potrafi się czołgać w korku na baterii? Wytrzyma to z 10 minut ruszania do niskiej prędkości i zatrzymywania się?
Jak patrzę na ogłoszenia, to ogarnia mnie strach przed szpetotą tego samochodu, ale technologia fajna i wydaje się, że do moich dojazdów do roboty ideał. Tylko ja chciałem dwa razy wyższą moc
Jeszcze jeden obrazek – stanowisko tego gościa...

Neonixos666 napisał(a):a co z pomysłem Espace?
Espace mozna szukac i pol roku i nie znalezc nic ciekawego. Info z forum Espace i Aso Renault, z ktorym sie kontaktowalem, czy czegos takigo nie maja.
Trudno. Zakupie wiekszego boxa na dach.
Poza tym ta L3 wygląda o niebo lepiej niż Espace. Jest świeższa itd. itp.
PeKa napisał(a):Poza tym ta L3 wygląda o niebo lepiej niż Espace. Jest świeższa itd. itp.
i nie będziesz woził powietrza przez większość czasu tylko dopniesz dwukółkę i zabierzesz co będziesz chciał

Ja tam na L3 nie narzekałem, ale Scenicem mi się jeździ lepiej. Jakoś taki zwinniejszy jest, mniej ociężały. Jest też wygodniejszy i za sprawą benzynowego silnika sporo cichszy w środku (chociaż L3 w swojej klasie jest bardzo cicha). A może to po prostu kwestia tego diesla... Zdecydowanie zakochałem się w doładowanych pb, nawet takich małych jak te 1.4.
loockas napisał(a):Zdecydowanie zakochałem się w doładowanych pb, nawet takich małych jak te 1.4.
To ja jednak wolę wielkie V-ki
Kolejna będzie większa
nemi napisał(a):Jak patrzę na ogłoszenia, to ogarnia mnie strach przed szpetotą tego samochodu, ale technologia fajna i wydaje się, że do moich dojazdów do roboty ideał. Tylko ja chciałem dwa razy wyższą moc
Kompletnie nie przejmuj się mocą – IS ma dwa razy więcej mocy przy tej samej technologii i daje dokładnie takie same wrażenia z jazdy jak Prius
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Btw. Są wśród nas fani Ubera.
Pytałem, czy w Danii działa. No i został zdelegalizowany. Ale nie ma czym się martwić, bo jest inny Uber – przewóz podmiotów. Można zamówić sobie samochód do przewozu np. koperty, ale można ją trzymać we własnych rękach i pojechać razem z nią.
Można też przewozić buta, którego ma się na nodze.
Pytałem, czy w Danii działa. No i został zdelegalizowany. Ale nie ma czym się martwić, bo jest inny Uber – przewóz podmiotów. Można zamówić sobie samochód do przewozu np. koperty, ale można ją trzymać we własnych rękach i pojechać razem z nią.
Można też przewozić buta, którego ma się na nodze.
Są dwa główne rodzaje.Bimbak napisał(a):A jak dziewczyny w Danii? Poza tym że są ... to nie wiele o nich wiem, niestety.
Takie typowe dla Skandynawii blondynki o niebieskich oczach i specyficznych rysach twarzy. I bardzo mi się podobają.
Są też inne – najczęściej ciemnowłose, z bardzo fajnymi nogami, ale bardzo wielkie od pasa w górę. Te mi się nie podobają
A poza tym miks wszystkiego w sumie, jak wszędzie.
Grzyby napisał(a):To ja jednak wolę wielkie V-ki
W trasie pewnie bajka, ale z czysto praktycznego i ekonomicznego punktu widzenia, to do miasta przerost formy nad treścią. Scenic to akurat słaby przykład, ale Golf nemiego i jego spalanie to dla mnie wystarczający dowód, że póki co dopłata do hybrydy (w przypadku nowego auta) nie ma większego sensu.
A jak w obyciu z punktu widzenia Polaka?nemi napisał(a):Są dwa główne rodzaje.Bimbak napisał(a):A jak dziewczyny w Danii? Poza tym że są ... to nie wiele o nich wiem, niestety.
Takie typowe dla Skandynawii blondynki o niebieskich oczach i specyficznych rysach twarzy. I bardzo mi się podobają.
Są też inne – najczęściej ciemnowłose, z bardzo fajnymi nogami, ale bardzo wielkie od pasa w górę. Te mi się nie podobają.
A poza tym miks wszystkiego w sumie, jak wszędzie.
ravo napisał(a):Chyba niestety to chybione słowo
Rozwiń.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time