Mazda CX-9 (TB) – Instrukcje obsługi / poradniki
Strona 1 z 1
Chciałbym, aby w tym miejscu umieszczać wszystkiego rodzaju instrukcje, poradniki i inne przydatne dokumenty, które każdemu właścicielowi CX-9-tek ułatwią użytkowanie. A więc zaczynamy:
Zestaw instrukcji do wersji US
Karty ratownicze
Punkty wydawania naklejek
Zestaw instrukcji do wersji US
Karty ratownicze
Punkty wydawania naklejek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dzięki za zdjęcia, ale moja ślepota zmusiła mnie do napisania tego posta, otóż nie widzę nigdzie w tej instrukcji informacji o tym, co ile wymieniać należy ten olej...Mógłbyś napisać mi, gdzie jest owa informacja?
z góry dzięki
z góry dzięki
Witam czy jest jeszcze dostepna ta instrukcja do mazdy cx9???
- Od: 16 kwi 2018, 14:43
Witam . Poszukuję od paru dni instrukcji serwisowej do CX 9 2008 r koniecznie w języku polskim .
Problem dotyczy centralnego zamka i pilotów . 31 12 stanąłem na parkingu wysiadłem z samochodu i ani go zamknąć ani otworzyć pilotem się nie da .
baterie wymienione, piloty sprawdzone . A samochód dalej nie reaguje na piloty . Żadna z dostępnych procedur aktywacji kluczyków nie działa . może ktoś mial podobną sytuację i coś podpowie . spec od centralnych zamków nie ogarnął .
Problem dotyczy centralnego zamka i pilotów . 31 12 stanąłem na parkingu wysiadłem z samochodu i ani go zamknąć ani otworzyć pilotem się nie da .
baterie wymienione, piloty sprawdzone . A samochód dalej nie reaguje na piloty . Żadna z dostępnych procedur aktywacji kluczyków nie działa . może ktoś mial podobną sytuację i coś podpowie . spec od centralnych zamków nie ogarnął .
- Od: 4 sty 2020, 12:09
- Auto: CX 9 3,7 PB , LPG 2008 USA
Mazda 6 2010 2,2 ON
Cześć – czy moze ktos udostepnic instrukcje po polsku ?
dzieki!
dzieki!
- Od: 18 lis 2021, 00:29
- Auto: Mazda CX9 Touring
Strona 1 z 1