Pani kazała wysłać maila do siebie i mi poprawi
A księgowa się ostro zlękła tej sytuacji i już mi pismo przygotowała do wysłania poleconym.
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Ostatnio popełniłem błąd, bo taki papierek zamiast wysłać postanowiłem przy okazji złożyć osobiście skoro i tak tam już jechałem.
Sokool napisał(a):Jakże się cieszę, że któregoś pięknego dnia do naszego kraju zawitała cywilizacja pod nazwą eDeklaracje. Już nie pamiętam kiedy byłem ostatni raz w US.
onyx napisał(a):
brii napisał(a):Mówić może wszystko (i pisać na e-maila) ale za 5 lat o ile nie będziesz miał tego co wypisałem (bądź potwierdzenia nadania listu poleconego z prośbą o przeksięgowanie) a ktoś powie sprawdzam to lipa... Dlatego lepiej od razu wysłać list i zapomnieć o sprawie.
nemi napisał(a):i powalczyć z wentylacją, żeby tak zimnym nie dmuchało.
Gdy miałem Octavię, to czułem się 15 lat starzej niż w Golfie. Czyli jakaś różnica musi być!ravo napisał(a):JohnnyB napisał(a):Moja żona w reakcji na tego mema – " Nooooooo"
![]()
czym się różni vw od skody ? pytam poważnie
Xenocyd napisał(a):wstydzisz się wyjść na ulicę po epizodzie z VW?
ravo napisał(a):JohnnyB napisał(a):Moja żona w reakcji na tego mema – " Nooooooo"
![]()
czym się różni vw od skody ? pytam poważnie
sq2jul napisał(a):Raczej nie widzę możliwości przytoczenia mojej do biura
Xenocyd napisał(a):ja polazłem do biura bo na rogala liczyłem, a tu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości