Czateria...cd
Kiedyś, jak miałem alfę, wracałem lawetą z typem, który miał też warsztat.
Opowiadał, ze ma klienta, który ma VW transportera i 3 razy w tygodniu z Opola do Bawarii i spowrotem wozi ludzi.
Do tej pory wszystko wydaje się normalne.
Ale właściciel VW usłyszał gdzieś, że należy co 10 kkm wymieniać rozrząd. Więc wpadał co 2 tygodnie na wymianę
Opowiadał, ze ma klienta, który ma VW transportera i 3 razy w tygodniu z Opola do Bawarii i spowrotem wozi ludzi.
Do tej pory wszystko wydaje się normalne.
Ale właściciel VW usłyszał gdzieś, że należy co 10 kkm wymieniać rozrząd. Więc wpadał co 2 tygodnie na wymianę
nie dość że coś z silnikiem to jeszcze świeci się kontrolka od akumulatora 

ravo napisał(a):poprowadzę duży serwis ASO we Wro, trochę się boje
Nie przesadzaj tylko z fakturowaniem przy usługach rzeczy niewymienionych i będzie dobrze

mi się kiedyś taka kntrolka apalila jak coś nie tak miałem z sondą
, może za wysoki poziom spalin ? 
..::Born To Rise Hell::..
Czy xenon może zacząć słabiej świecić czy działa on 0/1 bo wydaje mi się że słabiej działa mi w prawej lampie i nie wiem czy to kwestia prądu czy samego palnika.
Może zacząć świecić słabiej ale przede wszystkim widać zmianę koloru światła, zaczyna się przesuwać w stronę fioletu kiedy palnik się kończy.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
raz w trasie miałem że zaczął mi się stroboskop robić na tej lampie i myślałem że to coś nie łączy ale po jakimś czasie ustąpiło.
Xenocyd napisał(a):ewentualnie problem z przetwornicą – jak się kończy to nie potrafi ustabilizować napięcia, więc palnik wariuje
Rada jest jedna- zamienić miejscami palniki
Jak się nie przebarwia na fioletowo palnik, to raczej się nie kończy – więc zamiana miejscami specjalnie nie pomoże. Ale jak dostęp jest łatwy to nie zaszkodzi zamienić i obserwować – jak znowu po tej samej stronie pojawi się problem, to przynajmniej palnik wykluczony – to oznacza jedynie, że będzie drożej