Czateria...cd
Dokładnie, będzie co ma być
. Mi też polecali Nivonę i mała wtopa była. Na razie działa. Ma już ponad 3 lata. Mam nadzieję że jeszcze drugie tyle pociągnie.
..::Born To Rise Hell::..
loockas napisał(a):To ma być głównie sprzęt dla żony. Ja zacząłem pić yerbę
o. Czujesz, ze daje kopa mocniej, niż kawa, łagodniej obchodząc się z żołądkiem? Jestem na etapie odstawiania kawy i muszę mieć coś na chęć do życia rankiem
Szymon napisał(a):o. Czujesz, ze daje kopa mocniej, niż kawa, łagodniej obchodząc się z żołądkiem? Jestem na etapie odstawiania kawy i muszę mieć coś na chęć do życia rankiem
Ja nie chcę odstawiać kawy, bo ją b. lubię. Yerbę zacząłem pić z czystej ciekawości i mi posmakowała więc pewnie zastąpi jedną z filiżanek kawy. W robocie nadal będę żłopał kawę bo jakbym przyniósł osprzęt do picia Yerby, to by mnie śmiechem zabili
Na razie niewiele czuję, albo to co czuję to placebo. No może faktycznie pobudza. Podobno ma kilka innych właściwości prozdrowotnych ale tego się pewnie po 4 dniach picia nie odczuje.
Na początek kupiłem w saszetkach ale niestety perfumowana jakimiś owocami. Chwilę później na konopiotka.pl kupiłem naturalną bez żadnych dodatków, żeby przekonać się jak to faktycznie smakuje. Pierwszą pojechałem z grubej rury i zrobiłem 3/4 kubka. Za mocne... Zeszłem do 1/3 kubka i na razie jest ok. Nie ukrywam, że trochę zabawy jest. Kawę w ekspresie robi się szybciej
Hyundai Tucson Turbo-GDI całkiem ciekawe auto.... dostaliśmy na wyjazd służbowy.... ale wnętrze to kopia ze wszystkiego po trochu...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Przygody z Golfem i ASO.....ciąg dalszy...
Szybę którą musieli wymienić, bo uszkodzili uszczelkę, przy regulacji błotników które zostały źle spasowane......wymienili.....ale połamali plastiki wewnętrzne.......i za tydzień po raz 6 chyba już odstawiam auto do ASO. Przypominam, auto odebrałem 15 września z ASO jako nowe......
Szybę którą musieli wymienić, bo uszkodzili uszczelkę, przy regulacji błotników które zostały źle spasowane......wymienili.....ale połamali plastiki wewnętrzne.......i za tydzień po raz 6 chyba już odstawiam auto do ASO. Przypominam, auto odebrałem 15 września z ASO jako nowe......
A plastiki mega twarde wszystkie troszkę lipa....
Motor tez pozostawia wiele do życzenia 1,6.... 4WD
Motor tez pozostawia wiele do życzenia 1,6.... 4WD
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Nie wiem......już nawet nic nie komentuje.....ale mocno się zraziłem zarówno do serwisu jak i do marki.....
Własnie oglądałem test tego auta. Za 1.6TGDI 4WD w all wołają 160kPLN........a Sorento 7 miejsc 2.0CRD AT kosztuje w sumie tyle samo.....a auto o segment większę i jak chyba lepiej spasowane......tylko to nadal 160 tyś pln.....
Własnie oglądałem test tego auta. Za 1.6TGDI 4WD w all wołają 160kPLN........a Sorento 7 miejsc 2.0CRD AT kosztuje w sumie tyle samo.....a auto o segment większę i jak chyba lepiej spasowane......tylko to nadal 160 tyś pln.....
jakbym mial wybierac to bym wybral Sorento, glownie ze wzgledu na bagaznik.... w tym Tucson jest vizualnie jak w zwyczajnym kompakcie :O (nie sprawdzalem wymiarow)
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
ogólnie ładna pogoda by była gdyby nie ten zacinający śnieg 
Dopisano 30 paź 2017 16:08:

Dopisano 30 paź 2017 16:08:

Niech jeszcze popada, przynajmniej się nie będzie kurzyło
Jestem po regeneracji odbłyśników w przednich lampach.
Opłacalny zabieg.
Świeciły jak umarłemu kadzidło a teraz asfalt wysycha
No i mam ciągle ori a nie zamienniki o kiepskich opiniach za 520PLN sztuka.

Jestem po regeneracji odbłyśników w przednich lampach.
Opłacalny zabieg.
Świeciły jak umarłemu kadzidło a teraz asfalt wysycha
No i mam ciągle ori a nie zamienniki o kiepskich opiniach za 520PLN sztuka.
8-10 km po mieście
czasowo autem byłoby trochę szybciej, bo odpada czas dojścia na przystanek i oczekiwania, ale za to znalezienie darmowego miejsca w centrum nie jest możliwe, poszukiwanie takiego w strefie płatnego parkowania też marnuje czas itd. No i spalanie autobusu mam w pupie, autem jeździłbym sam za dwucyfrową liczbę litrów na 100 km 
Pojechałem zmienić koła na zimowe rano bo widziałem, że u gumiarza pusto a teraz śnieg zaczął padać – miałem "czuja"
Jak nie przestanie sypać to wieczorem trzeba się poślizgać 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.