Tutaj się witamy
Witam first time
Właśnie przesiadłem się jak dla mnie do trzeciej generacji M6II GH 2,2D 185 kucy, 150.000, po GC,GD,GW, jeszcze nie ostygła po powrocie z DE a tu błąd P0299, nie chodzi turbo łatwo skasować przez OBDII i smartfona i niezależnie jak jeździsz ostro czy się bujasz po 50-70km wyskakuje ten błąd.
Jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam.
Piotrek
Właśnie przesiadłem się jak dla mnie do trzeciej generacji M6II GH 2,2D 185 kucy, 150.000, po GC,GD,GW, jeszcze nie ostygła po powrocie z DE a tu błąd P0299, nie chodzi turbo łatwo skasować przez OBDII i smartfona i niezależnie jak jeździsz ostro czy się bujasz po 50-70km wyskakuje ten błąd.
Jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam.
Piotrek
Witam wszystkich, jestem posiadaczem Mazdy 6 GG 2.0 kupilem to auto jako tania alternatywe auta na co dzien, do weekendowych szalenstw mam 300konnego potwora, ale jak to bywa u pasjonatow motoryzacyjnych i tą Mazde czekaja ulepszenia i jak narazie koncze walke z podwoziem na bogato (1200zl na same srodki do konserwacji) troche poplynalem, ale jak ma byc porzadnie to musi kosztowac.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Witam Wszystkich bardzo serdecznie.
Moje dwumiesięczne poszukiwania wymarzonej Mazdy 6 nareszcie dobiegły końca!
Teraz tylko muszę poczekać kolejne 2 miesiące, umowa kupna sprzedaży samochodu aż się z nią zobaczę
Pozdrawiam!
Adam
Moje dwumiesięczne poszukiwania wymarzonej Mazdy 6 nareszcie dobiegły końca!
Teraz tylko muszę poczekać kolejne 2 miesiące, umowa kupna sprzedaży samochodu aż się z nią zobaczę
Pozdrawiam!
Adam
Ostatnio edytowano 27 paź 2017, 11:38 przez Konati, łącznie edytowano 1 raz
-
Konati
Witam wszystkich Mazdowiczów jak i forumowiczów :–)
Od 2 tyg. jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 GH FL :–)
Pozdro Marcin :–)
Od 2 tyg. jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 GH FL :–)
Pozdro Marcin :–)
- Od: 19 paź 2017, 18:09
- Auto: Mazda 6 GH FL
Cześć
Jestem posiadaczem Mazdy od wiosny tego roku, z przyjemnością rozszerzę portfolio wiedzy korzystając z Waszego forum
Jestem posiadaczem Mazdy od wiosny tego roku, z przyjemnością rozszerzę portfolio wiedzy korzystając z Waszego forum

- Od: 25 paź 2017, 09:14
- Auto: Mazda 3 MPS BL 12’
Witam Szanownych Forumowiczów i Administratorów!
Po wielu latach śmigania Golfami, dojrzałem w końcu do nietuzinkowej Madzi...
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BL 2,2D (R2) 185 KM z 2010 r.
Jestem przekonany, że znajdę tutaj kompendium wiedzy o nowym nabytku.
Pozdrawiam,
Fabriel
Po wielu latach śmigania Golfami, dojrzałem w końcu do nietuzinkowej Madzi...
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BL 2,2D (R2) 185 KM z 2010 r.
Jestem przekonany, że znajdę tutaj kompendium wiedzy o nowym nabytku.
Pozdrawiam,
Fabriel
Witam Wszystkich Forumowiczów.
Mam na imię Artur i jeszcze 10 dni temu nie sądziłem, że stanę się posiadaczem Mazdy
Przypadek / zbieg okoliczności / sugestie znajomego pasjonata – sprawiły, że niemalże od złomowiska uratowałem rzadko chyba spotykaną 626 coupe GT 2.0i 16V – 1989r.
Przyprowadzenie samochodu do domu (na trzech świecach, jedna niedomagała) sprawiło, że następnego dnia jadąc do pracy swoim codziennym samochodem stwierdziłem, że nie ma czym jechać
Madzia mnie urzekła
i wróci do czasów świetności (taki jest plan i już wieczorami zacząłem wcielać go w życie).
Mam na imię Artur i jeszcze 10 dni temu nie sądziłem, że stanę się posiadaczem Mazdy
Przyprowadzenie samochodu do domu (na trzech świecach, jedna niedomagała) sprawiło, że następnego dnia jadąc do pracy swoim codziennym samochodem stwierdziłem, że nie ma czym jechać
Madzia mnie urzekła

- Od: 18 paź 2017, 22:21
- Auto: Mazda 626 GD Coupe – 2.0i 16V DOHC 148KM
Witam !
Na wstępie przyznaje się , że od rejestracji na forum do oficjalnego powitania Was minęło parę miesięcy – wybaczcie te gafę
Posiadaczem Mazdy stałem się w kwietniu tego roku, a stało się to szybko i nieplanowanie
.
Samochód kupiłem w okolicach Wrocławia i wiem, ze poprzedni Właściciel też udzielał się na tym forum. Może ktoś kojarzy samochód (cały oklejony jasną folią + czarny dach? – byłoby mi miło
Pozdrawiam
Tomek
Na wstępie przyznaje się , że od rejestracji na forum do oficjalnego powitania Was minęło parę miesięcy – wybaczcie te gafę
Posiadaczem Mazdy stałem się w kwietniu tego roku, a stało się to szybko i nieplanowanie
Samochód kupiłem w okolicach Wrocławia i wiem, ze poprzedni Właściciel też udzielał się na tym forum. Może ktoś kojarzy samochód (cały oklejony jasną folią + czarny dach? – byłoby mi miło
Pozdrawiam
Tomek
- Od: 9 kwi 2017, 22:16
- Auto: Mazda 3 MPS BK, 2.3 DISI, 260 KM, 2007.
Tomaso_2017 napisał(a):Posiadaczem Mazdy stałem się w kwietniu tego roku, a stało się to szybko i nieplanowanie .
a to ten po szkodzie całkowitej?

Żart
Neonixos666 napisał(a):Tomaso_2017 napisał(a):Posiadaczem Mazdy stałem się w kwietniu tego roku, a stało się to szybko i nieplanowanie .
a to ten po szkodzie całkowitej?![]()
Żart
Czekałem na ten żart

- Od: 9 kwi 2017, 22:16
- Auto: Mazda 3 MPS BK, 2.3 DISI, 260 KM, 2007.
Witam wszystkich forumowiczów,
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i zarazem pierwszej w życiu Mazdy (6, 2006 r.,1.8 benzyna).
Choć aut miałem już sporo w swojej karierze to jednak jakoś wcześniej z Mazdą było mi nie po drodze aż od kilku dni
przez przypadek stałem się szczęśliwym posiadaczem ww. auta i jak na razie jestem zadowolony z nowego nabytku
Pozdrawiam
Hubert Kielce
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i zarazem pierwszej w życiu Mazdy (6, 2006 r.,1.8 benzyna).
Choć aut miałem już sporo w swojej karierze to jednak jakoś wcześniej z Mazdą było mi nie po drodze aż od kilku dni
przez przypadek stałem się szczęśliwym posiadaczem ww. auta i jak na razie jestem zadowolony z nowego nabytku
Pozdrawiam
Hubert Kielce
-
hubertk
Witam wszystkich Użytkowników forum oraz Klubowiczów. Tu Grzesiek z Legnicy. Tak naprawdę to jestem upartym miłośnikiem dwóch kół z silnikiem i bez, twardo walczącym baaardzo długo z kupnem samochodu ;–) No ale różnie w życiu bywa i trzeba było dokupić do kolekcji koła cztery. Od września jestem posiadaczem Mazdy Premacy z 1999 roku. Jest to moje drugie auto, choć chiałem ten model już wcześniej (możliwość zabrania dwóch rowerów, bagaży, spania, turystycznych wypadów, jestem turystą i weekendowym wypadziarzem na spontanie) ale napatoczyła mi się po drodze Fiesta MK4 w mega pięknym stanie i kupiłem Forda – dalej go mam w garażu, ciężko mi sprzedać z sentymentu. Mazda Premacy zrobiła od zakupu 2500 kilometrów i jestem zadowolony z ergonomii, praktyczności i gabarytów auta – takie duże ale nie za duże. Po drodze wyszło kilka niedogodności ukrytych przez sprzedającego ale są to na tyle proste rzeczy, że we własym zakresie daję z nimi radę. Chętnie skorzystam z Forum i poradników dla zdobycia nowej wiedzy jak i również postaram się podzielić z Wami moją dotychczasową wiedzą mechanika hobbysty o technice i motoryzacji, zarówno samochodowej jak i motocyklowej jeśli ktoś z Was z moto też korzysta. Pozdrawiam!!!!!
-
borys666