Czateria...cd
Bimbak napisał(a):Też będę startował, ale na razie jeszcze nawet auta nie wybrałem. Czym jedziesz?
Alfa 4C. Wybór tylko z tego powodu, że 10 najlepszych czasów na świecie jest zrobionych tym autem
Mój aktualny to 40,546

Rozumiem, że skoro mi się podobało, to jestem debilem i nawet nie zrozumiem wiadomości sportowych?Norreca napisał(a):Bimbak napisał(a):Vega to taki polski Micheal Bay tylko zamiast patosu i wybuchów jest patologia i wulgaryzmy.
dobre![]()
znalazl sposob na przyciagniecie najwiekszej grupy widzow, ktora na inny film nie pojdzie bo glupi i go nie zrozumie
co do GT a w sumie ogólnie gier poziom (w sensie trudność, wymaganie czegoś od gracza idzie w dół)
ostatnio gdzieś widziałem wpis nt gry, gdzie gracz się wypłakiwał, że nie może zapłacić za przejście poziomu jak normalny człowiek tylko musi grać .... świat schodzi na psy
teraz gra ma być ładna graficznie, jak ktoś ma trudność z przejściem to się obraża jak baba i płacze na facebookach i portalach opiniodawczych
ostatnio gdzieś widziałem wpis nt gry, gdzie gracz się wypłakiwał, że nie może zapłacić za przejście poziomu jak normalny człowiek tylko musi grać .... świat schodzi na psy
teraz gra ma być ładna graficznie, jak ktoś ma trudność z przejściem to się obraża jak baba i płacze na facebookach i portalach opiniodawczych
nemi napisał(a):Rozumiem, że skoro mi się podobało, to jestem debilem i nawet nie zrozumiem wiadomości sportowych?Norreca napisał(a):Bimbak napisał(a):Vega to taki polski Micheal Bay tylko zamiast patosu i wybuchów jest patologia i wulgaryzmy.
dobre![]()
znalazl sposob na przyciagniecie najwiekszej grupy widzow, ktora na inny film nie pojdzie bo glupi i go nie zrozumie
nie generalizuj mi tu teraz
jest pewna grupa ludzi co robi mu wlasnie ogladalnosc i jest pewien procent ludzi co chodza do kina z ciekawosci na filmy... jest on zawsze bardzo podobny na kazdym filmie... ale to wlasnie Ci dodatkowi robia mu ogladalnosc
a czy Ci sie podoba czy nie to mnie to za bardzo nie interesuje nawet
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
loockas napisał(a):mają wywalone na pacjentów od ordynatora przez SOR i salowe?
Filmu nie oglądałem ale jak chcesz powyższego doświadczyć to zapraszam do naszego Miejskiego Szpitala Zespolonego – miałem okazję dwa razy się przekonać, że tak właśnie bywa
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja miałem skierowanie do szpitala na wrostek ale przyłożyłem lód, wziąłem nospe i jak ręką odjął 

W końcu w domu... Trzeba przyznać, że trasa Poznań-Śląsk to teraz prawie bajka. Z 95% to jazda po dwóch pasach. Tylko ta nieprzyjemna dla kieszeni końcówka A2 przed Poznaniem...
Jeśli nie ejst to dolnyśląsk, to A2, A1,S1, ale becelowac za A2 musisz.
Z Wrocka śmigać do Poznania to chyba za karę.....
Z Wrocka śmigać do Poznania to chyba za karę.....
..::Born To Rise Hell::..
loockas napisał(a):Trzeba przyznać, że trasa Poznań-Śląsk to teraz prawie bajka. Z 95% to jazda po dwóch pasach. Tylko ta nieprzyjemna dla kieszeni końcówka A2 przed Poznaniem...
Dawno nie jechałem – mam rozumieć, że S11 jest już oddana??

Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):loockas napisał(a):Trzeba przyznać, że trasa Poznań-Śląsk to teraz prawie bajka. Z 95% to jazda po dwóch pasach. Tylko ta nieprzyjemna dla kieszeni końcówka A2 przed Poznaniem...
Dawno nie jechałem – mam rozumieć, że S11 jest już oddana??
Buehehe nie no ... jak masz na myśli obwodnicę Jarocina to tak ... reszta S11 (przynajmniej jej wielkopolska część) to jeszcze w obszarze fantazji figuruje. Ale na wiosne będzie można do Wrocławia z Leszna dwoma pasami jechać cały odcinek, a Leszno – Poznań to tylko około 40km.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):na Wrocław to S5 idzie. S11 to Jarociń, Ostrów Wlkp, Kępno i dalej na Katowice.
Tylko, że ta troga to przez 90% swojej długości tylko 11
..::Born To Rise Hell::..
Teraz tak, ale miałem na myśli gdzie do 2025 pójdzie eSka. W Wlkp już budują, Obwodnica Jarocina już oddana, częściowo też oddana jest obwodnica Ostrowa Wlkp. i Kępna. Nie wiem jak dalej.
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):na Wrocław to S5 idzie. S11 to Jarociń, Ostrów Wlkp, Kępno i dalej na Katowice.
Ok, już widze. Nie to ja aż tak nie kombinowałem... DK1/A1 na Łódź i potem A2 Poznań. Odkąd A1 omija Łódź to chyba nie ma sensu kombinować.