Czateria...cd
ale jaka kamienna twarz tego policjanta jak by nic się nie stało 

Ale stalych klientow ruchaja na oc. Miałem na peugeota ojca kontynuację na 640zł w Axa. Wypełniłem z ciekawości rankomat i wyszło podobnie.Wczoraj dzwoni bardzo mila pani z rankomat i mówi że jest promocja w axa i płaci pan 500zł.Nawet nie pytałem dlaczego biorę. Podałem wszystkie dane zgody itp i niestety się nie udało bo mam w axa a oni nie mogą sprzedać ubezpieczenia w tej samej firmie.
Pani mnie przełączyla do jakiejś juz niemilej baby z axa i doopa. Propozycja 640 zł. Mówię że przed chwila w rankomat zaproponowano mi 500zł, ona ze się nie da i *uj.
Mogę sobie wypowiedzieć umowę i starać się jako nowy klient
Pani mnie przełączyla do jakiejś juz niemilej baby z axa i doopa. Propozycja 640 zł. Mówię że przed chwila w rankomat zaproponowano mi 500zł, ona ze się nie da i *uj.
Mogę sobie wypowiedzieć umowę i starać się jako nowy klient

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
jak "nie czytałem"? Czaterię trzeba czytać od strony 1 i wszelkie zaległości nadrabiać – myślisz, że dla kogo my tu te wszystkie pierdoły piszemy?! Jak nikt nie będzie czytał to umrze!
Wnioskuję wprowadzenie cotygodniowych ankiet z pytaniami dotyczącymi znajomości czaterii. Poniżej 99% poprawnych odpowiedzi odbierać uprawnienia do czaterii!
Wnioskuję wprowadzenie cotygodniowych ankiet z pytaniami dotyczącymi znajomości czaterii. Poniżej 99% poprawnych odpowiedzi odbierać uprawnienia do czaterii!
Popieram popieram, czasami spędzam z godzine czasu na czateri w celu dogonienia rozmów bi nie zawsze mam czas zajrzeć
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Ale żadne nagrody za czytanie nie są przewidziane :p
Zaległości na czateri to grzech tak że biegiem do kościoła i wyspowiadać się z tego, a nie chwalić się że nadrobiine bo to żadna pokuta :p
K... gorączkę mam, zdążyłem poskładać gokarta i niestety nie przetestowałem sprzęgła
.
Nie mam czasu chorować
zapalenia wyrostka zawsze miałem w weekend 

Ja byłem raz przez chyba dwa dni bo plecy wysiadły. Na szczęście ja nie z tych co tydzień chorują i jutro już powinno być ok
.