Czateria...cd
U Ciebie silnik ma jakieś połączenie z napędem czy tylko generuje prąd?
Samochody które nie mają przenoszonego napędu ze spalinówki na koła to nie hybrydy ale EV z generatorem.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Samochody które nie mają przenoszonego napędu ze spalinówki na koła to nie hybrydy ale EV z generatorem
Dokładnie, jak np. Opel Ampera.
U mnie jest normalnie napęd na koła ze spalinówy.
Można jeździć na benie bez udziału prądu.
A ja już drugi tydzień jeżdżę Seicento 1.1, pokocham Alfę na nowo jak do niej wsiądę wreszcie
. Może w przyszłym tygodniu wreszcie się uda... Mam nadzieję, że mechanik ogarnie szperę Q2 w lepszej cenie bo na Allegro 3400zł taka przyjemność
. A zwykłego dyfra podobno nie ma sensu wkładać, bo padają jak muchy.
Seicento jest fajne, moje pierwsze kroki za kółkiem były właśnie w seicento
wstawianie i wystawianie z garażu jak gdzieś jechaliśmy
masz na wypasie u nas było 900 

Ja rok temu 900 pizze woziłem
Jak przy 90 po mokrym na dwupasie mi typ wyjechał i musiałem zblokować koła było wspaniale

Jak przy 90 po mokrym na dwupasie mi typ wyjechał i musiałem zblokować koła było wspaniale

Ja tam się autem żebraków ojeździłem. Pannnnda jest świetna po prostu
oponki piszczą nawet bez proszenia 
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Nie no bomba za 80 ziko można mieć megadobre zaciski 
Pewnie mają ale nie brembo dla tego mają na innych aukcjach 
fajnie było jeździć seicento na zimówkach w lato, ludzi się oglądali jak na rondzie koła piszczały
. Jedno trzeba mu przyznać że hamulce były brzytew choć brak ABS przyprawiał o pełne gacie w pewnych sytuacjach. Szkoda że w wersji sporting nie wkładali 1.2 albo 1.4, wtedy zamiatał by nie jednego na światłach.
loockas napisał(a):Sikłem
Lepiej powiedz czego szukałeś, że na takie cudo trafiłeś
Trusted computing – Yes or No?
loockas napisał(a):no, 1.1 i nazwanie tego sporting to było "lekkie" nadużycie
Dlaczego? Mając do wyboru silnik 700 i 900 to 1100 było wręcz SuperSportem
Zauważ że wtedy na wielu – teraz śmiesznych – "wyrobach" dawali napis "sport" czy coś w ten deseń.
Gdzieś miałem katalogi Skody z lat '80 na rynek niemiecki , i tam chyba przy Rapidzie (58-60KM) był dopisek "SPORT"
Grzyby napisał(a):Dlaczego? Mając do wyboru silnik 700 i 900 to 1100 było wręcz SuperSportem
Bo w tym samym czasie ten sam silnik pakowali do Pandy i to była najsłabsza jej odmiana
* O ile nie przekraczaliśmy 80km/h
No silnik ma swoje lata. Ale Panda to już XXI wiek
A ja na klocku powinienem chyba sobie z boku naklejać auta jakie się na nim rozwaliły.
Wczoraj wjechało mi w pupę Punto. Minimalnie uszkodziło już uszkodzony przez Peugeota na wiosnę zderzak. Ja pojechałem dalej, gość stracił 1/4 przodu, wszystkie lampy, chłodnice, zderzak w strzępach, maska śmietnik i pogniecione błotniki z obydwu stron.
P.S. O poduszkach nawet nie wspominam
Pan się zagapił się

A ja na klocku powinienem chyba sobie z boku naklejać auta jakie się na nim rozwaliły.
Wczoraj wjechało mi w pupę Punto. Minimalnie uszkodziło już uszkodzony przez Peugeota na wiosnę zderzak. Ja pojechałem dalej, gość stracił 1/4 przodu, wszystkie lampy, chłodnice, zderzak w strzępach, maska śmietnik i pogniecione błotniki z obydwu stron.

P.S. O poduszkach nawet nie wspominam

Pan się zagapił się