Tutaj się witamy
Witam, z tej strony Paweł, posiadacz Premacy 1.8 100 km z LPG. mam nadzieję że będę mógł się podzielić swoimi doświadczeniami dotyczącymi użytkowania i serwisu Mazdy jak również znajdę tutaj porady na bolączki związane z autkiem
-
joe_bar
Cześć! Jestem tu nowy. Na forum zaglądam od czasu do czasu, jednak teraz zdecydowałem się zarejestrować. Nazywam się Jarek i od 5 lat mieszkam w Krakowie. Madzie 3 mamy (ja i narzeczona) od grudnia 2016 i jest to nasze pierwsze auto. Dopieszczamy je jak możemy
Cześć i czołem wszystkim!
-
WiD
Witam jestem nowy i chcę się przywitać. Przymierzam się do zakupu Mazdy i mam nadzieję, że z Waszą pomocą mi się uto uda. Pozdrawiam
-
pieuk
Witam jestem Marcin, w zeszłym tygodniu zostałem posiadaczem mojej pierwszej mazdy, jest to mazda 6, 2.0d 136km, 2004R
-
Falconn
Witam ponownie po długiej przerwie. Kiedyś miałem 323F BG teraz wpadło mi w ręce 323F BJ w niemal idealnym stanie. Forum troche sie zmieniło od ostatniej wizyty ale damy rade.
Pozdro
Pozdro
Witam,
Od 3 lat użytkuję 323f a ponieważ chcę przesiąść się na Mazdę 5 postanowiłem odwiedzić to forum ☺
Od 3 lat użytkuję 323f a ponieważ chcę przesiąść się na Mazdę 5 postanowiłem odwiedzić to forum ☺
- Od: 3 paź 2017, 19:03
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
5 CR AT 2.0 PB
Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 I '06r .Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych fanów mazdy oraz uszanowania dla administratorów za całą pomoc. umowa kupna sprzedaży samochodu – zapraszam.
Ostatnio edytowano 9 paź 2017, 08:09 przez Redmik, łącznie edytowano 1 raz
-
Redmik
Cześć. Jestem Krzysiek, do tej pory użytkowałem np. Audi A4 B6 1.9 Awx, ale rodzina, dzieci, itp zmusiły do jakiegoś pseudo vana i tak kupiłem Mazdę 5 2.0 PB.
- Od: 9 paź 2017, 03:19
- Auto: Mazda 5 2.0 benzyna 2007r
Power-Kris napisał(a):kupiłem Mazdę 5 2.0 PB
Fantastycznie Cię "widzieć" zapraszamy do naszego działu
Mazda5 / Premacy / MPV
-
by Wilku
- Od: 19 sie 2017, 20:25
- Auto: Mazda MPV II (LW) benzyna 2.0 Rocznik 2000
Mazda CX-9 3,5 Rocznik 2007
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów mazdą – maniaków , od około pół roku jestem posiadaczem MPV-ki 2.0 FS-DS 1999r , jest to moje pierwsze tego typu forum więc liczę na wyrozumiałość w przypadku błędów w poruszaniu się po forum . pozdrawia Pantter