Sam szukam mazdy a raczej szukałem 2.0 w wersji sport i lekko nie ma żeby coś znaleźć a szukałem od początku roku i ile to razy jechałem oglądać 2.0 super stan bezwypadkowy i w ogolę a co się okazało zawsze walnięty jeden co prawie kupiłem to był z dwóch składany jest nawet temat z początku roku
viewtopic.php?f=138&t=197334I pamiętam jak to sprzedawca mnie zapewniał że egzemplarz cudo drugiej takiej nie znajdę że w Polsce są tylko dwie takie 1000% bezwypadkowy itp. bajki dzieciom
Teraz szukam 1,6 do którego będę zakładał gaz i jeździł jak na wodę z 2.0 rezygnuję ze względu na problem z montażem gazu i jest trochę ból du** bo 2.0 fajnie jeździ ale cóż tak to już jest jak się jest na starcie życiowym
Z takim przebiegiem auta z Niemiec chodzą po 40+ tyś i to są auta czasami po wypadkowe jak nie wierzysz to zerknij
https://www.mobile.de/pl/Samochod/Mazda ... 43236.htmlGdyby miało 70tyś KM kosztowało by spokojnie 40+
lepiej dobrze sprawdź to auto okazji nie ma sam się o tym przekonałem
Auto musiało by być naprawdę poharatane zniszczone żeby za tą cenę sprzedawać a sprzedawca piszę "Super stan ogólny" podaję też że ma 150km a te samochody mają 151 koni jedynie automat ma 150
Widać że nie ma pojęcia co nawet sprzedaję wiec może też nie mieć pojęcia ile to jest wartę warto jechać zobaczyć bo może okazja ale raczej bym się nie nastawiał na to