Czateria...cd
Szymon napisał(a):Oświeciłeś mnie tym samochodem bo w ogóle nie patrzyłem w tym kierunku
Fajnie
Na Polskie forum już pewnie trafiłeś, więc uważaj bo tam jest sajgon i się mieszają generacje-można czytać coś bez sensu, nie związane z rocznikiem który Cię interesuje.
Już nawet miałem myśli ,żeby tam na moda wskoczyć bo mnie krew zalewa jak widzę duble w tematach i mieszanie generacji. (szkoła Mariusza G. parę dobrych lat temu u nas
Xenocyd napisał(a):Jezu, kurę na toster zamieni

Xenocyd napisał(a):miej wszystkich w pompie Yszmon, kupuj co Ci się podoba
Dokładnie.
Xenocyd napisał(a):Jezu, kurę na toster zamieni![]()
A tak na serio to miej wszystkich w pompie Yszmon, kupuj co Ci się podoba – musisz zrobić coś szalonego zanim całkiem stary zostaniesz od tej poważnej pracy
Paaanie, opinie z zewnątrz o sobie to ja mam w pupiu już dawno
Marcin napisał(a):Na Polskie forum już pewnie trafiłeś, więc uważaj bo tam jest sajgon i się mieszają generacje-można czytać coś bez sensu, nie związane z rocznikiem który Cię interesuje.
właśnie kurde widziałem. Burdel na kółkach.
Xenocyd napisał(a):musisz zrobić coś szalonego zanim całkiem stary zostaniesz od tej poważnej pracy
Ja tu widzę potencjał na HHR
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Szymon napisał(a):właśnie kurde widziałem. Burdel na kółkach
Anoo. Gimela Panie. Dobrze ,że auto mało powszechne to tylko 20 stron bałaganu
Więcej wszystkiego jest na priuschat.com/forum/ ale anglojęzyczne.
Jak będziesz szukał auta ,to jak chcesz to podsyłaj jakieś linki może cos wspólnie wymodzimy

Ci powiem ,że jak już się zagłębisz to aż takiego kosmosu to tam nie ma.
Najpierw se poczytaj jak najwięcej.
Dużo nie ma do oglądania bo:
-brak wszelkich pasków napędowych
-brak sprzęgła
-brak alternatora
-brak rozrusznika jako takiego
-właściwie to brak skrzyni
-klocki hamulcowe pewnie nie potrzebują wymiany bo 3/4 hamujesz odzyskowo
Baterię sprawdzasz w Toyocie za pińcet złety. Ale tu bym się nie martwił o jej stan ,bo jak auto nie miało mega dzwona w pupę to bateria prawdopodobnie przeżyje jeszcze resztę budy.
Przebiegów się nie bój bo wiara po 500k mil przejeżdża i wymienia tylko olej,filtry i dolewa płynu do spryskiwaczy.
Nie szukaj drogiego z małym przebiegiem bo wiesz różnie może być...
Taniego z małym przebiegiem tez nie szukaj!
Ja kupowałem auto tak jak Ty.
Tylko to co przeczytałem. Pojechałem od razu lawetą na "randkę w ciemno".
Pierwszy strzał i wróciła z nami.
Najpierw se poczytaj jak najwięcej.
Dużo nie ma do oglądania bo:
-brak wszelkich pasków napędowych
-brak sprzęgła
-brak alternatora
-brak rozrusznika jako takiego
-właściwie to brak skrzyni

-klocki hamulcowe pewnie nie potrzebują wymiany bo 3/4 hamujesz odzyskowo
Baterię sprawdzasz w Toyocie za pińcet złety. Ale tu bym się nie martwił o jej stan ,bo jak auto nie miało mega dzwona w pupę to bateria prawdopodobnie przeżyje jeszcze resztę budy.
Przebiegów się nie bój bo wiara po 500k mil przejeżdża i wymienia tylko olej,filtry i dolewa płynu do spryskiwaczy.
Nie szukaj drogiego z małym przebiegiem bo wiesz różnie może być...
Taniego z małym przebiegiem tez nie szukaj!
Ja kupowałem auto tak jak Ty.
Tylko to co przeczytałem. Pojechałem od razu lawetą na "randkę w ciemno".
Pierwszy strzał i wróciła z nami.
Aaaa, i jeszcze co do przebiegu.
Za mały jest nie dobrze.
Hybryda musi jeździć! Wtedy bateria jest najzdrowsza.
No chyba ze celujesz w rocznik 2015 to wtedy może być mały przebieg
Coooo? To ja się tu produkuje a ta sknera z kury już jest po inwestycji w klocki hamulcowe? Nosz kurdwa nie wytrzymam!
Luźna łydka.
Nie moja kasa więc niech robi jak chce.
Za mały jest nie dobrze.
Hybryda musi jeździć! Wtedy bateria jest najzdrowsza.
No chyba ze celujesz w rocznik 2015 to wtedy może być mały przebieg
Bimbak napisał(a):Marcin daj spokój. Yszmon tylko sni na jawie. On tej kury już nie sprzeda bo zainwestował więcej jak kpl klocków hamulcowych
Coooo? To ja się tu produkuje a ta sknera z kury już jest po inwestycji w klocki hamulcowe? Nosz kurdwa nie wytrzymam!

Luźna łydka.
Nie moja kasa więc niech robi jak chce.