dirtracer napisał(a):ja stosuje taki eco driving
1 dnia –> nie jeżdżę
2 dnia –> nie jeżdżę
3 dnia –> PEŁEN BUT W PODŁOGĘ![]()
4 dnia –> nie jeżdżę
5 dnia –> nie jeżdżę
6 dnia –> PEŁEN BUT W PODŁOGĘ![]()
7 dnia –> nie jeżdże bo piłem
Ja też coś w ten deseń

www.mazdaspeed.pl
dirtracer napisał(a):ja stosuje taki eco driving
1 dnia –> nie jeżdżę
2 dnia –> nie jeżdżę
3 dnia –> PEŁEN BUT W PODŁOGĘ![]()
4 dnia –> nie jeżdżę
5 dnia –> nie jeżdżę
6 dnia –> PEŁEN BUT W PODŁOGĘ![]()
7 dnia –> nie jeżdże bo piłem
matthies napisał(a):najlepiej jest jezdzic w obrotach, na których auto ma największy moment obrotowy, bo nie trzeba mocno ciskac zeby mial sile sie bujac do przodu/
travis napisał(a):Tak samo przy wyjeździe z terenu zabudowanego – jeśli nie mam ciśnienia aby szybko przyspieszyć (i denerwujących się kierowców za plecami) to czy mogę rozpędzać się powoli na tym 6 biegu, czy lepiej zredukować (kiedy jazda będzie lepsza dla auta)?
brii napisał(a):Czyli LF spali najmniej przy 4000rpm? Chyba niePrzy maksymalnym momencie masz największą efektywność ale nie najniższe (bezwzględnie) spalanie.
Neonixos666 napisał(a): jakie obroty ma silnik podczas prędkości przejazdowych (90-100 km/h)
marcin255 napisał(a):Mnie ostatnio w tym stylu udał się pokonać 1260 km , 2 osoby pełen bagażnik Alpy po drodze Wrocław
-Brno- Wiedeń -Bolonia – Rimini prędkość średnia 94 Km/h spalanie na dystrybutorze 6.6 L/100 km
M3 BK 2.0 Benzyna
Grzyby napisał(a):Neonixos666 napisał(a): jakie obroty ma silnik podczas prędkości przejazdowych (90-100 km/h)
jakieś 1600 obr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości