Czateria...cd
loockas napisał(a):Póki co doładowane im najlepiej wyszły te przy współpracy z volvo
Ale to nie było 4 cylindrowce
Jeszcze te 1.5 im wyszły, ale tym poszaleć to średnio......
A ludzie na 2,0 TFSi narzekali a tu taki klops w RS.....w Mustangu to samo
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):A ludzie na 2,0 TFSi narzekali a tu taki klops w RS.....w Mustangu to samo
Usterka jest na szczęście powtarzalna – pęka blok między 3, a 4 cylindrem. Ponoć znaleźli problem i nowe silniki są pozbawione wady. Jeżeli tak, to można imho wybaczyć – wpadki się zdarzają znacznie poważniejszym markom. Kluczowe będzie podejście do problemu dla aut którym się skończy gwarancja zanim silnik wybierze papierza
JohnnyB napisał(a):w Mustangu to samo
Podobno nie do końca. Mustang ma mniej kunia w serii i z tego co czytałem, to problem dotyczył tylko tych którzy modzili.
loockas napisał(a):Usterka jest na szczęście powtarzalna – pęka blok między 3, a 4 cylindrem.
Zastanawiam się jak na to zareagowali aktualni posiadacze
"[tiiit], już wiedzą że nam [tiiit] blok silnika miedzy 2 a 4 cylindrem....
Zobaczymy, fajne auto i taki bubel. A jak pamiętam filmik o produkcji i projektowaniu RS, to przed samą premierą mieli ten fuckup i o 6 miesięcy przesunęli premierę aby ogarnąć ten temat. Jak widać nie wyszło do końca
Krzemol1994 napisał(a):Pff. 1900zł here.
O matko zapłaciłbym ubezpieczenie i jeszcze na 5 miesięcy paliwa był miał

Neonixos666 napisał(a):O matko zapłaciłbym ubezpieczenie i jeszcze na 5 miesięcy paliwa był miał
Axa ma kiepską ofertę na przedłużenie i musiałem iść gdzie indziej, w przyszłym roku mam nadzieję w 1300 się zamknąć
JohnnyB napisał(a):Zastanawiam się jak na to zareagowali aktualni posiadacze .
Z tego co piszą na grupie na FB, to każdy teraz pałuje ile wlezie byle tylko zaczęło dymić na gwarancji
Czyli jak pisałem
, też bym teraz śmigał na jakis tor i pałował ile wlezie
.
P.S. 800 km w Golfie i śmiga....tylko dziwnie te obroty jakoś chodzą.....
P.S. 800 km w Golfie i śmiga....tylko dziwnie te obroty jakoś chodzą.....
JohnnyB napisał(a):P.S. 800 km w Golfie i śmiga....tylko dziwnie te obroty jakoś chodzą...
Co masz nam myśli?
Xenocyd napisał(a):Julo, bier ten gnój w piątek na balety – będziesz królem
Mam nadzieje, ze nie 'krulem' i nie Albanii. I nie, nie mam 'horej curki'
Neonixos666 napisał(a):JohnnyB napisał(a):P.S. 800 km w Golfie i śmiga....tylko dziwnie te obroty jakoś chodzą...
Co masz nam myśli?
Obroty na zimnym podbijaja do 1100. Podobno zimne tsi moze tak robic....
JohnnyB napisał(a):też bym teraz śmigał na jakis tor i pałował ile wlezie .
Żeby tylko Ford nie wpadł na taki pomysł jak Mazda i nie stwierdził, że to było znęcanie się nad pojazdem
Ciekawe czy gwarancja takiego Focusa przewiduje wyłączenie jej jeśli pojazd jest użytkowany "sportowo", w kilku gwarancjach widziałem takie zastrzeżenia
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Szczęśliwie nie, ale ze względu na masę do sportu i zbaw się raczej nie nadaje...
brii napisał(a):Szczęśliwie nie, ale ze względu na masę do sportu i zbaw się raczej nie nadaje...
Do sportu, możliwe, do zabaw racze tak
brii napisał(a):Ciekawe czy gwarancja takiego Focusa przewiduje wyłączenie jej jeśli pojazd jest użytkowany "sportowo", w kilku gwarancjach widziałem takie zastrzeżenia
Jeszcze nikt (z tych co się wypowiadają w sieci) nie dostał odmowy wymiany silnika, a trochę ich już w PL wymieniono. Sorry był jeden przypadek, właściciel zapomniał cofnąć moda przed oddaniem na gwarancję

JohnnyB napisał(a): latanie bokiem pod Tesco to też zabawa
Jak się trochę z nim oswoiłem i zabrałem drugi raz na takie zabawy to powiem Ci, że w pewnym momencie przestało się robić zabawnie – cyfry trochę za duże się zaczęły pojawiać i obroty 360 co chwilę

Jednak skill mam trochę za mały, żeby się dobrze bawić takim pojazdem...
loockas napisał(a):Sorry był jeden przypadek, właściciel zapomniał cofnąć moda przed oddaniem na gwarancję