W takim razie nic tylko zazdrościć
xRafalx napisał(a):kamera i sub czekają na montaż
To jak już zamontujesz kamerkę to opisz jaką opcję instalacji wybrałeś (kabel czy bezprzewodowo) i jak się to u Ciebie sprawuje.
Ja niedawno przy okazji kolejnej już wymiany podświetlenia klimatronika

rozpracowałem dlaczego moja kamerka sprawiała fochy i systematycznie odmawiała posłuszeństwa. Otóż poprzedni właściciel zamontował ją w opcji bezprzewodowej, co wydawałoby się dobrym rozwiązaniem, jednak w swojej oszczędności okablowania okazał się o tyle mało przewidujący, że zapomniał wrzucić filtra na kablu RCA łączącym Navi z odbiornikiem sygnału kamery. Pojawiły się interferencje z alternatora etc. Dodatkowo zauważyłem, że tam z tyłu we wnęce za Navi jest mało miejsca aby to całe kablowisko składnie poukładać i kable stykają się o siebie co może powodować przebicia. Mało tego z tej ciasnoty lub bardziej z wiekiem "wypracował" mi się ten żółty wtyk RCA od przekaźnika kamery i generalnie zastanawiam się nad jego podmianką na sprawny lub "łamany" na 90'.
To takie moje spostrzeżenia, na które zwróć uwagę przy montażu. W skrócie: warto się przyłożyć i pogłówkować co do tego okablowania za stacją, aby nic tam się nie gryzło. Good luck