Bimbak napisał(a):Pewnie nie ma czasu na forum bo szuka pojemnego kombi albo minivana który pomieści duży wózek i meblościanke z fatalaszkami małżowinki
Myślę, że upycha wciąż to wszystko o czym napisałeś do MX'a albo Genesisa
www.mazdaspeed.pl
Bimbak napisał(a):Pewnie nie ma czasu na forum bo szuka pojemnego kombi albo minivana który pomieści duży wózek i meblościanke z fatalaszkami małżowinki
To na pocieszenie napiszę, że jesteś piękny i młody więc nie ma się co teraz na zapas dołować, bo będzie już tylko gorzej. Coraz to mnie czasu i ochoty będziesz miał w życiu na życie, koledzy odejdą, a rodzina nie zapomni ... i nie wybaczy, że coraz lepiej Ci się powodzi :p.jacobs napisał(a):Bimbak napisał(a):Pewnie nie ma czasu na forum bo szuka pojemnego kombi albo minivana który pomieści duży wózek i meblościanke z fatalaszkami małżowinki
Żyję i nawet meblościankę zmieściłem do miaty
Ale jakoś nie mam czasu na nic ostatnio i dopadła mnie jesienna chandra
Xenocyd napisał(a):O tempora, o mores! Dożyliśmy czasów, kiedy to padający deszcz jest powodem depresji? To chyba faktycznie zbliża się moment w którym gigantyczna asteroida powinna się spotkać z naszą planetą i cofnąć rozwój o kilka milionów lat
loockas napisał(a):jacobs napisał(a):Wstaję rano i jak myślę że muszę w ten deszcz zapierdzielać do pracy
To sobie trzeba było kupić auto z dachem
Xenocyd napisał(a):O tempora, o mores! Dożyliśmy czasów, kiedy to padający deszcz jest powodem depresji? To chyba faktycznie zbliża się moment w którym gigantyczna asteroida powinna się spotkać z naszą planetą i cofnąć rozwój o kilka milionów lat
Neonixos666 napisał(a):uczył się jeździć na parkingu? to jak dać komuś samochód do nauki w lesie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości