Czateria...cd
loockas napisał(a):Ja już teraz coraz spokojnie jeżdżę... Średnia z ostatniego zbiornika poniżej 12
Stare dziadki się z nas robią – tylko Bimbak pozostaje młody
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
viewtopic.php?f=35&t=201653&view=unread#unread jak myślicie gdzie jest wałek. ?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):myślicie gdzie jest wałek. ?
Ciekawe... Wygląda na to, że ktoś z już podejrzanego przebiegu ~50k skręcił licznik do 25k
Xenocyd napisał(a):Ty naprawdę masz jazdy jak zwracasz uwagę na spalanie w drodze rano i popołudniu
Ja to patrzę po tych 450 – 600 km ile wyszło z aktualnego baku.
Dużymi cyframi mnie o tym informuje, co zrobić!
A ja lubię patrzeć na cyferki, nawet czasem na temperaturę oleju sobie patrzę
To nie ma sensu w taki sposób, bo przebieg 50 czy 70 tysi nic by nie zmieniał przecież.
To albo jest auto które miało przebieg sześciocyfrowy z 2 czy 3 z przodu i ktoś sobie zadał trud z wymianą wnętrza, albo jest zespawane nie wiem z czego, albo ma jakiś rodzaj wady prawnej – takie mam koncepty, żaden nie jest potwierdzony czymkolwiek
@Marek: czyli to jest takie auto specjalnie dla Ciebie! Ale skoro zaimplementowali to w aucie masowym... to znaczy, że takich jak Ty jest więcej! Matku bosku, w jakim my świecie żyjemy!
To albo jest auto które miało przebieg sześciocyfrowy z 2 czy 3 z przodu i ktoś sobie zadał trud z wymianą wnętrza, albo jest zespawane nie wiem z czego, albo ma jakiś rodzaj wady prawnej – takie mam koncepty, żaden nie jest potwierdzony czymkolwiek
@Marek: czyli to jest takie auto specjalnie dla Ciebie! Ale skoro zaimplementowali to w aucie masowym... to znaczy, że takich jak Ty jest więcej! Matku bosku, w jakim my świecie żyjemy!

A wy co się tak podlizujecie? Coś potrzebujecie ode mnie? :ploockas napisał(a):brii napisał(a):Stare dziadki się z nas robią – tylko Bimbak pozostaje młody
No muszę przyznać, że za Bimbakiem nadążyć w kolumnie to jest sztuka
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
oj tam oj tam,
ja po 4 latach nadal nie wiem ile mi samochód pali – ani razu tego nie liczyłem
też nie więcej niż dwa razy na rok zerowałem licznik, żeby zobaczyć ile z baku wyjdzie i ... zapominałem o tym później
tak na oko to nie mniej niż 6 a nie więcej niż 9
ja po 4 latach nadal nie wiem ile mi samochód pali – ani razu tego nie liczyłem

też nie więcej niż dwa razy na rok zerowałem licznik, żeby zobaczyć ile z baku wyjdzie i ... zapominałem o tym później
tak na oko to nie mniej niż 6 a nie więcej niż 9

nemi napisał(a):Xen, liczby są bardzo ważne. Zrozumiałem to, gdy nie dostałem wypłaty!
wyplaty czy zaplaty ? bo to roznica
a w liczbach sa pewne granice
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
a mi tam pali 6,3 przy oszczędnej mieszanej jeździe i jestem bardzo zadowolony a ja nawet patrzę na chwilowe