Czateria...cd
JohnnyB napisał(a): i umówić rzeczoznawcę na odbiór
to do nowego samochodu też trzeba?
Neonixos666 napisał(a):JohnnyB napisał(a): i umówić rzeczoznawcę na odbiór
to do nowego samochodu też trzeba?
Szef zarzadzil. Chyba jest cos na rzeczy bo dosc mocno zaakcentowal ze jak cos bedzie nie tak, nawet najdrobniejsze zadrapanie, nie odbierzemy.
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Z północy na południe Warszawy dzisiaj jechałem 25 minut, spalanie 5,3 – 21 km
To jak już jesteśmy przy takich tematach to z ostatniego weekendu wyszło jak poniżej, niestety wyrównać wyniku Golfa nie da się bez męczenia się i ekwilibrystyki
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Zależy od biegu, na 1 i 2 do 7000 na wyższych do na oko 7300 – 7400 
To znacz zgaduję czy na wszystkich wyższych jest tak samo bo odważyłem się tylko na 3 i 4 pojechać do końca
To znacz zgaduję czy na wszystkich wyższych jest tak samo bo odważyłem się tylko na 3 i 4 pojechać do końca
Ale jak się spokojnie toczę to z niej nie korzystam a dopłacić przy dystrybutorze muszę 
Ja to zawsze mówie że przegląd na SKP mam "gratis"
.
Tyle mi wychodzi średnio oszczędnsci na karcie paliwej z Lotosu
.
Ledwo żyje, ale jakoś funkcjonuje jeszcze. Rejestracja auta zajęła mi całe 15 minut we Włochach.....nie spodziewałem się że będzie tak sprawnie.
Tyle mi wychodzi średnio oszczędnsci na karcie paliwej z Lotosu
Ledwo żyje, ale jakoś funkcjonuje jeszcze. Rejestracja auta zajęła mi całe 15 minut we Włochach.....nie spodziewałem się że będzie tak sprawnie.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Śmignij 50+ w zabudowanym,a spalanie zmaleje Ci drastycznie
Mało prawdopodobne. Jak jeździłem do pracy przez wioski gdzie nie dało się szybciej jak 60 jechać, to rzadko schodziłem poniżej 13
Ostatnio edytowano 13 wrz 2017, 13:17 przez loockas, łącznie edytowano 1 raz