Czateria...cd
Nagranie dokumentujące jest, laska nawet nie zaproponowała przeczytania umowy kolejny plus jak to w plusie :p najwyżej będzie mi neta opłacać :p
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Super. Bedziesz mógł ją pozwać za wprowadzenie w błąd.
Z innej beczki wczoraj mijałem rudego ncka ze złotymi felgami na blachach ze Świebodzina. Generalnie bym nie wspominał o tym ale pani która prowadziła owego roadstera od razu mi odmachała i teraz się zastanawiam czy to już miłość czy jednak nadinterpretuje jej reakcję?
Z innej beczki wczoraj mijałem rudego ncka ze złotymi felgami na blachach ze Świebodzina. Generalnie bym nie wspominał o tym ale pani która prowadziła owego roadstera od razu mi odmachała i teraz się zastanawiam czy to już miłość czy jednak nadinterpretuje jej reakcję?
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):na blachach ze Świebodzina
błogosławieństwo tam dostaniesz

Pytanie z drzewa prosto czy mazda 6 GH trzyma cene ? bo z własnego doswiadczenia wiem ze ople np nie trzymaja cen
Imho jeszcze trzyma. Ale będzie pewnie tak jak z GG/GY czyli bardzo długo cena kosmos, a potem trzask na pysk. Zauważyłem z mojego doświadczenia, że najdłużej przy cenie z japończyków utrzymują się Hondy.
jak kupywalem auto to zastanawialem sie nad Acord ale padlo na mazde zobaczymy czy nie bede zalowal 
Toyoty też trzymają, pamiętam czas jak ceny GG/GY poszybowały w dół i te wydmuchane klubowe gabloty za nic nie chciały się sprzedać i poszły w o wiele niższych pieniądzach niż chcieli by właściciele.
Taką Acord z 2.2 to bym jeździł.
Taką Acord z 2.2 to bym jeździł.
poprzednia mazde 6 kupiłem za 11tys jezdziłem 2 lata i sprzedalem za 9 tys. a przez okres tych 2 lat
nie wsadzilem ani zlotowki w auto.
Ostatnio spodobał mi się i40 kombi w czerni 1.7 ale jeszcze nie w moim zasięgu.
Ale że nawet płynów eksploatacyjnych nie zmieniałeś? Przez 2 lata?papik_zlotow napisał(a):poprzednia mazde 6 kupiłem za 11tys jezdziłem 2 lata i sprzedalem za 9 tys. a przez okres tych 2 lat
Pozdrawiam, Tomek
ja to powiem tam na serio ze sporo moich znajomych wraca do samochodow z okresu 1997r a 2003r
sam kiedys miałem Opla Omege 3.0 MV6 i do dzisiaj przeklinam dzien kiedy zechcialem ja sprzedac najlepsze auto jakie mialem
Dopisano 11 wrz 2017, 21:57:
zmienialem mialem na mysli jakies naprawy wymiany itd
sam kiedys miałem Opla Omege 3.0 MV6 i do dzisiaj przeklinam dzien kiedy zechcialem ja sprzedac najlepsze auto jakie mialem
Dopisano 11 wrz 2017, 21:57:
Bimbak napisał(a):Ale że nawet płynów eksploatacyjnych nie zmieniałeś? Przez 2 lata?papik_zlotow napisał(a):poprzednia mazde 6 kupiłem za 11tys jezdziłem 2 lata i sprzedalem za 9 tys. a przez okres tych 2 lat
zmienialem mialem na mysli jakies naprawy wymiany itd
,,Panie to jest tak solidne auto że jak jeżdżę pięć lat to jeszcze ani złotówki nie wydałem na naprawy" 

JohnnyB napisał(a):czemu piszesz pogrubioną czcionką ? czy tylko mi się tak pojawia ?
wie że tu starsi ludzie czytają te teksty i dlatego chciał dobrze