Czateria...cd
loockas napisał(a):Osobom które mało korzystają z telefonu zwykle bardziej korzystnie wychodzi prepaid. Ja się do nich zaliczam, ale z lenistwa mi się nie chce tego zmieniać Obecnie płacę 30zł, nawet nie wiem co tam mam
Prepaidy aktualnie są drogie
Mali wchodzący z takimi ofertami jak wspomniany PM dają dużo więcej.
Prosty powód – nie mają salonów (bo nie sprzedają sprzętu) i całej otoczki z tym związanej to i koszty małe. Chociaż bandą jest wołanie 1,80zł za połączenie z biurem obsługi

Grzyby napisał(a):Prepaidy aktualnie są drogie
To zależy co potrzebujesz. Ja w prywatnym telefonie potrzebowałbym w zasadzie tylko internetu ze 100 do max 200MB. Wysyłam do 5 smsów miesięcznie. Z ludźmi się komunikuje w zasadzie tylko online. Patrząc na obecny cennik play na kartę to bym się zamknął poniżej 10zł/mc.
do małych operatorów MVNO nie mam zaufania
brii napisał(a):Łooo, niezły jest ten Twój Andrzej, dużo tańszy od "Tomków" – czyści w tej cenie zaciski? Mój "Tomek" za zmianę klocków na osi woła 40zł...
Czyści, smaruje wszystko robi jak trzeba
To mechanik akademii medycznej od zawsze, więc wszystko dobrze ogarnia.
W 626 GE zrobił mi nawet remont silnika sto lat temu
Niedługo mu dam chyba w ramach testu boxera do poskładania, bo mam jeden silnik za dużo i zobaczymy co z tego wyjdzie

Mam telefon w t-debile jak już to fajnie zostało nazwane. Przy przeliczeniu sumarycznej kwoty za telefon i abonament, wyszło mi że zapłaciłem mniej za telefon niż na wolnym rynku. W sytuacji gdybym kupił taki telefon i dobrał jakaś ofertę prepaid oferująca podobne warunki jak abonament. Przeliczalem jeszcze inne warianty i ceny telefonów wychodziły naprawdę korzystnie. Najgorsza politykę cenową stosował Play a w szczególności plus. Jedyny minus to ten związek z operatorem na 2 lata. Ale liczyła się dla mnie stabilność sieci i gejowy operator mi to zapewnia jak do tej chwili 
Wekkend jak wekend :p
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
loockas napisał(a):Pewnie znowu wszyscy chleją
Ja trzeźwy
Tydzień temu w sobotę oszukiwałem grawitację ale z kulturą bo na drugi dzień wydmuchałem 0,0 
zrobili koło Ostródy?
Koło Ostródy tak, wpadasz Ekspresówką już do ostródy i tylko samą Ostródę przelatujesz na zwężeniu. Za "nowym" mostem wpadasz od razu na ekspresówkę i kończysz w sumie dopiero w Elblągu.
Ja z NDM do Krynicy dałem radę spokojnie w 3:30. Google Maps nie ma jeszcze ekspresówki przed Ostródą.
Ja z NDM do Krynicy dałem radę spokojnie w 3:30. Google Maps nie ma jeszcze ekspresówki przed Ostródą.
..::Born To Rise Hell::..
a jak holowałem kolegę z pod Małdyt to nie było tak kolorowo i przez te wszystko wykopy musiałem go przeciągnąć 
Jest jak najbardziej OK, Jest jeszcze kilka zwężeń, ale na spokojnie można jechać. Za każdym razem trasa mi się zmniejsza do Krynicy. W przeciagu roku chyba 25km mniej. Jeszcze troszkę i będzie gitara
.
Pod domem też porządki. Od Modlina do Przyborowic wzieli się za asfalt. Już do Kroczewa zrobiony. Do końca roku po obu stronach poprawią. Się dzieję
Pod domem też porządki. Od Modlina do Przyborowic wzieli się za asfalt. Już do Kroczewa zrobiony. Do końca roku po obu stronach poprawią. Się dzieję
..::Born To Rise Hell::..
Ja wpadłem ostatnio na rozkopaną 17 od Koła do Żyrzyna, masakra jak okiem sięgnąć rozkopana droga, budowanie wiaduktów itp.
U mnie PiS będzie expres budował w wawy do granicy tak że przeorają wszystkie wioski po drodze :p, będę mieszkał na krańcu polski :p
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Nie wiedziałem że Super B ma taki patent