Mazda3 1.6 ON, 2005, (allegro: 6937265837), 7.499 zł, Warszawa.
Strona 1 z 1
Witam. Jestem zainteresowany poniższym autem, ale nie jestem pewny czy ten model może być dobry w tak niskiej cenie. Do Warszawy mam z 150km i jeszcze nie byłem na oględzinach, a o VIN zaraz się spytam to jutro podam. Czy to jest możliwe żeby było tak tanie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=6937265837#thumb/9

-
Beeret
Wszystko jest możliwe, pytanie w jakim stanie rzeczywiście jest ten samochód.
Ja w lutym tego roku sprzedałem sedana z 2004 roku z przebiegiem ponad 330 tys. Niebity, serwisowany na bieżąco z mnóstwem paragonów i faktur od mechanika. Poszła za 10 500, a i tak moim zdaniem za tanio.
Popytaj o historię serwisowania, o to w jakim stanie jest turbo, 2masa, czy tam jest dpf, gdzie była bita i czy jest jakaś dokumentacja z naprawy? Nie ma zaznaczonego, że bezwypadkowy. Czy ma komplet opon na zimę. Nie wiem jaki masz budżet, ale w takich pieniądzach tak czy siak moim zdaniem nie kupisz auta, które nie będzie wymagało jakiegoś wkładu w przeciągu kilku miesięcy.
Z drugiej strony to wszystko o czym piszę ludzie mieli w d... Pierwsze pytanie było czy widać rdzę
Ja swoim egzemplarzem przejechałem ponad 160 000 i złego słowa nie powiem. Świetne auto, ale kupowałem dużo powyżej średniej z allegro.
Ja w lutym tego roku sprzedałem sedana z 2004 roku z przebiegiem ponad 330 tys. Niebity, serwisowany na bieżąco z mnóstwem paragonów i faktur od mechanika. Poszła za 10 500, a i tak moim zdaniem za tanio.
Popytaj o historię serwisowania, o to w jakim stanie jest turbo, 2masa, czy tam jest dpf, gdzie była bita i czy jest jakaś dokumentacja z naprawy? Nie ma zaznaczonego, że bezwypadkowy. Czy ma komplet opon na zimę. Nie wiem jaki masz budżet, ale w takich pieniądzach tak czy siak moim zdaniem nie kupisz auta, które nie będzie wymagało jakiegoś wkładu w przeciągu kilku miesięcy.
Z drugiej strony to wszystko o czym piszę ludzie mieli w d... Pierwsze pytanie było czy widać rdzę
Ja swoim egzemplarzem przejechałem ponad 160 000 i złego słowa nie powiem. Świetne auto, ale kupowałem dużo powyżej średniej z allegro.
toomaas napisał(a): 2masa, czy tam jest dpf
DPFu na pewno nie ma.
A czy koło 2M występowało w tym silniku
toomaas napisał(a):Ja w lutym tego roku sprzedałem sedana z 2004 roku z przebiegiem ponad 330 tys. Niebity, serwisowany na bieżąco z mnóstwem paragonów i faktur od mechanika. Poszła za 10 500, a i tak moim zdaniem za tanio.
Za tanio? 13 lat za ponad 10kzł to za tanio? Zejdź na ziemię, ceny aut pikowały jak szalone w ostatnich 2 latach i ciesz się że aż tyle ktos zapłacił.
Znam szóstkę która była oczkiem w głowie właściciela, kupował zawsze najlepsze części, wymieniał więcej niż było potrzeba i 2004 rocznik sprzedał niedawno za 6,5kzł. Bo rdza wyszła. A przebiegu coś koło 200kkm miała jedynie. Technicznie ideał.
Dwa dni temu sprzedałem swoją BJ-tkę za 9500 więc kwestia czy będzie klient na dany samochód i doceni jego stan a także czy właściciel ma czas na sprzedaż auta tzn może poczekać ze swoją ceną. Jak dla mnie ta oferta to bomba ale mogę się mylić .........
MAZDA SIĘ NIE PSUJE TO LUDZIE PSUJĄ MAZDY

Strona 1 z 1