Zrobione ponad 700 km bez problemów jedynie muszę zajrzeć do prawego biksenonu bo czasami robił się stroboskop, wymienić wycieraczki bo zaczęły pod koniec trasy mazać no i zajrzeć do zawieszenia bo coś mi mówi że jest tam jakiś luz a znając życie to banany i tuleje na którym ustawia się zbieżność.
Czateria...cd
Siema
Zrobione ponad 700 km bez problemów jedynie muszę zajrzeć do prawego biksenonu bo czasami robił się stroboskop, wymienić wycieraczki bo zaczęły pod koniec trasy mazać no i zajrzeć do zawieszenia bo coś mi mówi że jest tam jakiś luz a znając życie to banany i tuleje na którym ustawia się zbieżność.
Zawieszenie to jest zmora o której nie chcę myśleć. Chyba dla świętego spokoju po zimie zrobiłbym cały przód, aby nie zastanawiać się co zacznie pukać następne. Tylko lewy górny wahacz miałem do wymiany, cieszyłem się miesiąc ciszą i znowu coś tłucze. Za to jestem w szoku z tyłem, według Alfiarzy już po zakupie miałem cały do roboty, a tu 30tys zrobione i dalej nikt nie ma zastrzeżeń 
w 147 podobno szybko się wybija przód.
Serio tu ktoś chce wmówić, że auto segmentu E kosztujące niemałe pieniądze i raczej nieprzeznaczone do upalania wokół komina a do tras jeździło 7tys rocznie? Brzmi legitymacyjnie. Zabawnie przy tym wygląda fotel kierowcy i info o wymienionych amortyzatorach, nawet w Alfie więcej wytrzymują
http://allegro.pl/volvo-s80-t6-awd-305k ... ml#thumb/1

Krzemol1994 napisał(a):Serio tu ktoś chce wmówić, że auto segmentu E kosztujące niemałe pieniądze i raczej nieprzeznaczone do upalania wokół komina a do tras jeździło 7tys rocznie?
A to coś dziwnego? WN, domek z udziwnieniami, pewnie niejedyne auto.
Nie jest to niemożliwe. Znam ludzi którzy kupują podobne auta i mało co nimi jeżdżą.
Dopisano 05 wrz 2017 11:48:
Szymon napisał(a):czy szukać inaczej?
może rozrząd?
Nigdy nic nie wiadomo....
Bimbak, cos Ty tam za zawieszenie zrobil ? daj mi tu nazwe lub PW to sobie sprawdze... bo roznica w czasach to przepasc. 
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Bimbak napisał(a):Tarcze albo/i zacisk stanął i wygina tarczę. Ostatecznie łożysko piasty i zastany zacisk w połączeniu dają podobny efekt.
właśnie mnie ojciec uświadomił, że jeżdżę na fabrycznych tarczach bo on nie wymieniał
Dopisano 05 wrz 2017 11:53:
Grzyby napisał(a):może rozrząd?Nigdy nic nie wiadomo....
gdybyś nie był większy, to bym Ci teraz pogroził i sklął
Dopisano 05 wrz 2017 12:07:
A tak przy okazji – dzisiaj w CK jest salon przemysłu obronnego.
MASAKRA!
Se goście z ŻW prawie że wyścigi urządzają na ulicy obok. Niech mi ktoś wytłumaczy, po kiego uja jak już ma te sygnały włączone to [tiiit] jak na wyścigach w środku miasta????
Normalnie z częstotliwością jakichś 5 minut coś zapiernicza tak że mimo deszczu aż się kurzy...
VIPy zasrane....
loockas napisał(a):Norreca napisał(a):Bimbak, cos Ty tam za zawieszenie zrobil ? daj mi tu nazwe lub PW to sobie sprawdze... bo roznica w czasach to przepasc.
To nie zawias, to ten kaszkiet.
taaaaa w OSe pomogl w 1/4 zawadzal
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Zawias to MAS MI30 od Ohlinsa ale robotę tak na prawdę zrobiły opony – Michelin Pilot Supersport. Zawias pomógł jedynie przenieść trakcję i to nadal jest drogowy setup, zresztą bardzo komfortowy na trasie.Norreca napisał(a):Bimbak, cos Ty tam za zawieszenie zrobil ? daj mi tu nazwe lub PW to sobie sprawdze... bo roznica w czasach to przepasc.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
To tak działa. W zakręcie daje docisk a na prostej przeszkadza.Norreca napisał(a):loockas napisał(a):Norreca napisał(a):Bimbak, cos Ty tam za zawieszenie zrobil ? daj mi tu nazwe lub PW to sobie sprawdze... bo roznica w czasach to przepasc.
To nie zawias, to ten kaszkiet.
taaaaa w OSe pomogl w 1/4 zawadzal
Pozdrawiam, Tomek