rozważałem kilka opcji na adnrodia w aucie i ta wydała mi się najsensowniejsza tym bardziej że dwie osoby w M6 chwaliły ten model (nieotwierany)
Eneonon spoko, ale nie chciałem wywalać OEM radia które pasuje wizualnie i dobrze działa, a jako miejsce na lcd dla kamery cof. czy navi to słabe miejsce do obserwacji.
Jeśli zaś chodzi o ramkę nawiewów, to sprawa jest prosta, wersje US nie mają opcji zamykania i chinole zrobili pod US a nie EU, ale w wolnej chwili zwymiaruję ramkę OEM i dremelem wytnę w nowej otwory pod pokrętła, chce mieć tylko na to wolny dzień by zrobić to możliwie estetycznie.
Sprawa przerzucania widoku dzień/noc w apkach to zapewne kwestia braku czujników w ,,tablecie" takich jakie mają smartfony, Gmaps jakoś chyba sobie z tym radzi, Yanosik gorzej (wczoraj jasny dziś cały dzień noc chyba że w ustawieniach zmienię. Muszę na to poświecić więcej czasu i może rozgryzę.
Sam dimmer działa dość dobrze (oprócz wspomnianej skali min. ale można szybko zmienić podświetlenie rozwijając pasek jak w telefonie.
I teraz chyba najlepsze... kużw... jaki to ma bass

w głowie już snułem pomysły na lepsze audio, a teraz wychodzi że głośniki OEM mają dość spory potencjał i na pewno co muszę zrobić to wygłuszyć drzwi. Mówimy oczywiście o muzyce przez AUXa. Pierd.. jest zdrowe jak by z 200W było w bagażniku i mi to w zupełności raczej wystarczy. Ewentualnie zmiana głośników drzwiowych po wygłuszeniu, ale ja audiofilem i bassopoje*** nie jestem
Czy warto kupić... ciężko powiedzieć gdyby nie te podatki dodatkowe to tak ale z nimi cena robi się spora, wydaje mi się że warto ale na takie stwierdzenie potrzeba czasu użytkowania
teraz mam wreszcie wolny telefon który nie musi być na kablu w aucie, a na tym mi najbardziej zależało