Czateria...cd
Nie wiem co masz dokladnie na mysli, ale jak pamietam Xedosa 9 mojego ojca (ostatni lift) to dlugie tam faktycznie robily robote. Mimo zwyklego halogenu robilo sie jasno jak w dzien.
Chyba bardziej chodzi o to ze przód przez swiatła zdradza pełnoletni wiek.Jakbys fote z tyłu zrobił to góra kilka lat różnicy
sq2jul niedawno po 18 latach wyczyściłem soczewkę,i powiem Ci że zaczeło to jakoś swiecić.
sq2jul niedawno po 18 latach wyczyściłem soczewkę,i powiem Ci że zaczeło to jakoś swiecić.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja dziś odstawiłem Mustanga. Skrzynia At w tym aucie to najwieksza poażka, to taki kaganiec na silnik......
Nawet moja skrzynia w V40 to majstersztyk w porównaniu do tego AT. Nawet właściciel auta to stwierdził
.
Niedług bede miał okazję pośmigać Bullitem, z V8 pod maską, to dopiero będzie fajna zabawa
Nawet moja skrzynia w V40 to majstersztyk w porównaniu do tego AT. Nawet właściciel auta to stwierdził
Niedług bede miał okazję pośmigać Bullitem, z V8 pod maską, to dopiero będzie fajna zabawa
..::Born To Rise Hell::..
sq2jul napisał(a):Nie wiem co masz dokladnie na mysli, ale jak pamietam Xedosa 9 mojego ojca (ostatni lift) to dlugie tam faktycznie robily robote. Mimo zwyklego halogenu robilo sie jasno jak w dzien.
Mam na myśli dizajn
Za atrapą chłodnicy zaczyna się wciąż świeże auto z wyglądu i po tylu latach wciąż mi się podoba.
Podobnie jest z Mazda 323f BA – po dziś dzień wygląda spoko.
Wieze, ze moze sie podobac, aczkolwiek z punktu widzenia 'dlugodystansowca' mimo wszystko chyba zaczynam sie ogladac za jakimis suvami.
Dopisano 03 wrz 2017 21:58:
ej... dzisiaj bylem pierwszy raz w zyciu wyprzedzony przez Tesle Model X
Dopisano 03 wrz 2017 21:58:
ej... dzisiaj bylem pierwszy raz w zyciu wyprzedzony przez Tesle Model X
Ja za to chyba będę się rozglądać za czymś, co ma w okolicach 8 sekund do setki.
Bimbak mnie przewiózł i naprawdę robi to na mnie wrażenie
. Świetna sprawa.
Niby ja mam 10,x, ale te 2-3 sekundy to ogromna różnica.
W MX-5 dodatkowo mogłem się poczuć jak pedzio
. Tyle wrażeń na raz! 
Bimbak mnie przewiózł i naprawdę robi to na mnie wrażenie
Niby ja mam 10,x, ale te 2-3 sekundy to ogromna różnica.
W MX-5 dodatkowo mogłem się poczuć jak pedzio

Ostatnio edytowano 3 wrz 2017, 22:02 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
sq2jul napisał(a):mimo wszystko chyba zaczynam sie ogladac za jakimis suvami.
Matko boska śremska... :/
Jak już chcesz w to iść, to imho tylko duży SUV da Ci faktyczny komfort. Małe popierdółki mają tylko te zaletę, że możesz wjechać na wyższe krawężniki w mieście. Imho na tym się zalety małego/średniego suva kończą.
Mój typ to XC90.
XC90 tylko z silnikiem 3.2 , najmniej problemów chyba. Ewentualnie 2.4 D5 ale 163KM. 4.4 bym sobie darował, szansa że nie bedzie remontu AT raczej niewielka.
3.2 też cięzko znaleźć, bo to najcześciej w wersji USA był.
W każdym razie celowałbym w ten silnik w przypadku XC90.
A jesli miałbym kupować SUV,a to moim typem jest Durango. Może za jakiś czas będę sam takiego szukał w USA. 7 miejsc i motor 3.7. Powinno to spełnić zadanie auta dla rodziny z nieco większym prześwitem.
W każdym razie celowałbym w ten silnik w przypadku XC90.
A jesli miałbym kupować SUV,a to moim typem jest Durango. Może za jakiś czas będę sam takiego szukał w USA. 7 miejsc i motor 3.7. Powinno to spełnić zadanie auta dla rodziny z nieco większym prześwitem.
Mi sie podobalo jak bylem wieziony Kią Sportedż. Co prawda była to jakaś cherlawa benzyna. Jestem cieakwy jak to auto jeździ w dieslu. Gabarytowo mi odpowiadalo. Nie mam potrzeby klasc malego na stol, zeby sprawdzic kto ma dluzszego
Bardziej chodzi mi o pozycje w jakiej sie siedzi niz sylwetke auta. Siedzac w taki sposob, mozna dymac kilometry bez odretwienia nog.
Cherlawa PB to pewnie 1.6 GDi
. 1.6 CRD, nie bedzie lepsza. Sorento – Tak, Sprotrige, IMHO nie.
3.2 to V6, 2.5 to R5. różnica będzie niewielka, ale zawsze to jeden cylinder w dobrym kierunku.
P.S. ktoś nie szuka krajowego 4 letniego ProCeed'a w 1.6 GDi ? Kolega sprzedaje auto które ma od nowości.
3.2 to V6, 2.5 to R5. różnica będzie niewielka, ale zawsze to jeden cylinder w dobrym kierunku.
P.S. ktoś nie szuka krajowego 4 letniego ProCeed'a w 1.6 GDi ? Kolega sprzedaje auto które ma od nowości.
JohnnyB napisał(a):1.6 CRD, nie bedzie lepsza.
Nie rozważam nic mniejszego jak 2.0. Ale spokojnie, to za pare lat
Loockas, przy tych przebiegach i trasach nie chce zadnej benzyny.