Czateria...cd
Ja niedługo się wybieram na obiazdówkę południa
, w planach, Kraków, Katowice, Bielsko i ostatecznie prawdopodobnie Wrocek. Ale muszę wszystko po potwierdzać i czekam wreszcie na furę bo swojej tyrać już nie zamierzam.
Za tydzień do Krynicy na wekend
, dawno nie byłem, w sumie z 3 miesiace już
.
Za tydzień do Krynicy na wekend
..::Born To Rise Hell::..
Xenocyd napisał(a):Loockas, w październiku będziemy z kulawym i nie tylko w Zabrzu. To dużo bliżej Ciebie niż zwykle, więc masz szansę nas spotkać i popic z nami nawet
Następnym razem jak będziecie planować taki wypad, to weźcie mnie pod uwagę
Dotknąć Was mogę podjechać.
Heh, trzech bardzo młodych ludzi ciągle do mnie podchodzi i pytają "Czy Kinga może wyjść na dwór", na co ja zawsze spokojnie odpowiadam, że nie, ponieważ jest u babci.
Wczoraj wysiadałem z samochodu i podjeżdża na rowerze do mnie siedmiolatek i pyta, czy Kinga wyjdzie. No to standardowy tekst z mojej strony. Nie minęła godzina – ktoś się dobija do drzwi. Znów ten sam gość, znów grzecznie mówię – Kinga u babci. Po jakiejś godzinie znów łomocze – i znów odpowiadam, że Kinga jest u babci i wróci dopiero za tydzień.
Dziś przyszli we trzech (7 lat, chyba z 5 lat i jakiś jeszcze mniejszy). I teraz mój dialog z siedmiolatkiem:
Siedmiolatek: Czy Kinga wyjdzie na dwór?
Ja: Nie wyjdzie, wczoraj ci mówiłem, że będzie za tydzień i tydzień jeszcze nie minął.
Siedmiolatek: K_RWA.

Wczoraj wysiadałem z samochodu i podjeżdża na rowerze do mnie siedmiolatek i pyta, czy Kinga wyjdzie. No to standardowy tekst z mojej strony. Nie minęła godzina – ktoś się dobija do drzwi. Znów ten sam gość, znów grzecznie mówię – Kinga u babci. Po jakiejś godzinie znów łomocze – i znów odpowiadam, że Kinga jest u babci i wróci dopiero za tydzień.
Dziś przyszli we trzech (7 lat, chyba z 5 lat i jakiś jeszcze mniejszy). I teraz mój dialog z siedmiolatkiem:
Siedmiolatek: Czy Kinga wyjdzie na dwór?
Ja: Nie wyjdzie, wczoraj ci mówiłem, że będzie za tydzień i tydzień jeszcze nie minął.
Siedmiolatek: K_RWA.

Zaczynają się emocje
auto nie odpala