Czateria...cd
My nawet nie robimy tak dużych zakupów w tych sklepach żeby mieć szansę coś uzbierać na te świeżaki, lidlaki i inne przynęty na ludzi za pośrednictwem dzieci.
Bimbak napisał(a):Dokładnie. Ślub choćby jutro, ale najpierw muszę zagadać.
Po drodze jakiś Paryż mi się o uszy obił
Właśnie, jak tam zlotowa Multipla? Ostatnio widziałem dużo różnych okazów – piękne auta, nie mogłem przejść obojętnie 
Dopisano 28 sie 2017 20:12:
Aha, czy na zlocie są jakieś plany jedzeniowo/grillowe na lotnisku? Ja niestety przyjeżdżam Golfem i muszę jechać dalej w trasę, toteż nie mogę zabrać żadnych utensyliów ze sobą poza węglem i jedzeniem
.
Dopisano 28 sie 2017 20:12:
Aha, czy na zlocie są jakieś plany jedzeniowo/grillowe na lotnisku? Ja niestety przyjeżdżam Golfem i muszę jechać dalej w trasę, toteż nie mogę zabrać żadnych utensyliów ze sobą poza węglem i jedzeniem
Do tłuczenia w robocie – najtańsze bieda Sandero (oczywiście po weryfikacji czy miejsca do moich zastosowań wystarczy) za 30tys w leasingu czy Mazda5 ojca za 8-10tys? Bo mam dylemat
. Z jednej strony nowe wychodzi drożej, ale z drugiej Mazda też już swoje na karku ma (i rdzę też) i bezproblemowo jeździć cały czas raczej nie będzie, a DPF, dwumas i turbo wieczne nie będą. A takie auto bez emocji już tłukę do końca. Byle przyspieszało, skręcało i hamowało.
Bierz daczkę. Dokker z klimą w bazie to jakieś 39 000 PLN brutto – wersja cywilna, 5 miejscowa z paką.
Kurde w tym GoT same kazirodztwo......
Kurde w tym GoT same kazirodztwo......
..::Born To Rise Hell::..
Przejedź się Sandero i zobaczysz
.
Ja się napalałem na nowe auto teraz, bo teoretycznie w leasingu bym kupił w miarę tanio. Ale po tym, jak się przejechałem dwoma autami (Polo i C3), to chęć mi przeszła... Golfa zrobiłem samochodem firmowym i tyle, może kiedyś będę miał pieniądze, to sobie kupię jakiś fajniejszy samochód – muszę w końcu zacząć zbierać – na razie ciągle wydaję i nie udaje mi się specjalnie naskładać jakiejś większej kupki obrazków z królami
A tak BTW – wczoraj wyglądałem przez okienko i okolica mi się wydawała znajoma – układ wysp i jezior. Dziś postanowiłem sprawdzić trasę lotu i byłem w niezłym szoku
.
Na obrazku widać fioletową kreskę, czyli trasę przelotu oraz czerwoną kropkę – tam wynajmowałem apartament w czerwcu. Szacuję, że w poziomie różnica była ze 150 metrów!
Samochodem w to miejsce jechałem 14:30 z tego co pamiętam
Ja się napalałem na nowe auto teraz, bo teoretycznie w leasingu bym kupił w miarę tanio. Ale po tym, jak się przejechałem dwoma autami (Polo i C3), to chęć mi przeszła... Golfa zrobiłem samochodem firmowym i tyle, może kiedyś będę miał pieniądze, to sobie kupię jakiś fajniejszy samochód – muszę w końcu zacząć zbierać – na razie ciągle wydaję i nie udaje mi się specjalnie naskładać jakiejś większej kupki obrazków z królami

A tak BTW – wczoraj wyglądałem przez okienko i okolica mi się wydawała znajoma – układ wysp i jezior. Dziś postanowiłem sprawdzić trasę lotu i byłem w niezłym szoku

Na obrazku widać fioletową kreskę, czyli trasę przelotu oraz czerwoną kropkę – tam wynajmowałem apartament w czerwcu. Szacuję, że w poziomie różnica była ze 150 metrów!
Samochodem w to miejsce jechałem 14:30 z tego co pamiętam