Adoz napisał(a):O ile te śruby nie będą stawiać oporu xD u siebie miałem lekkie problemy. Co do tematu Gandol to czytam wszystko :p jeden z niewielu wątków który tak śledzę.
Nie spodziewałem się

Bardzo mi miło, takie słowa motywują jeszcze bardziej do działania
Wczoraj Eklerek mnie podbudował z kostką i miał rację! Ale jedna rzecz mnie zdziwiła bo w kostce od fotela jest 6 kabelków a w kostce która była pod wykładziną są tylko dwa kabelki

Szczerze nie wiem od czego może być reszta, grzanie fotela czy jak? Sterowanie elektryczne działa więc nie wiem co to może być

Wszystko złożone i siedzi w autku

Jeszcze jedną niespodziankę miałem bo po skręceniu wszystkiego na gotowo patrze na fotel kierowcy a tam brakuje sprzączki od pasów

no to szybko ze starych foteli wyjęte i przykręcone ale muszę dokręcić płaską 17-tką bo nie chciało mi się odkręcać tego wszystkiego na nowo ale taki problem to nie problem

Musze ładnie odkurzyć wnętrze bo trochę zaniedbałem a te nowe fotele stały w garażu więc trochę się z nich kurzy

No i obowiązkowo będę musiał je wyprać bo śmierdzą stęchlizną

Ale to też nie problem bo w weekend sobie to ogarnę

Tylko mam nadzieje, że do tego czasu nie prześmiergnie mi wnętrze

Wreszcie koniec z bólem pleców spowodowanym przez wysiedziany fotel :/ Może tego nie widać ale ja odczuwam ogromną różnicę bo na starym fotelu miałem podłożoną poduchę pod odcinek lędźwiowy, żeby nie wpadać aż tak w fotel

To chyba tyle na ten moment, czas na konkrety... Czyli fotki

Nowe fotele:
Porównanie stare vs nowe:
No i skręcone na gotowo: