Stop śmieciom za okno.
To i ja się przyznam, że zawsze doprowadzał mnie do szału smród petów w aucie, więc miałem w zwyczaju wyrzucać je przez okno. Kiedyś jadąc autem znajomej z Torunia, która mnie odwiedziła zrobiłem to po raz kolejny na światłach. Z samochodu obok wysiadł młody koleś, podniósł tego peta i podał mi z tekstem "coś Panu wypadło". Zrobiło mi się tak głupio jak nigdy – potraktował mnie pewnie na zasadzie "przyjechał wsiur i nam nasze piękne miasto zanieczyszcza" – kurde i miał racje. Od tamtego czasu po prostu często opróżniałem popielniczkę, aż do czasu kiedy 4 miesiące temu rzuciłem palenie i problem się sam rozwiązał. Kolesi z butelkami i innym syfem wyrzucanym przez okno bym ustawił pod murem i 

ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Briareos napisał(a):To ja też się przyznam do tego Ew. czasem w dłuższej trasie jem jakieś kanapki (nie ja prowadzę wtedy), to okruszki lądują też za oknem. Ogólnie mam taką zasadę, że "biologiczne" odpadki to czasem wyrzucę, ale też tylko do rowu – na drogach, na których łatwiej trafić na traktor niż inny samochód. Cała reszta śmieci, jeśli się jakieś pojawią, ląduje pod/za siedzeniami i jest usuwana do koszy podczas postojów.

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Gizza...wiesz że masz identyczny awatar ja KG "Mayer" ? To przypadek czy celowo go "skroiłeś" ? 
Ostatnio edytowano 29 cze 2006, 18:43 przez Italiano, łącznie edytowano 1 raz
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano napisał(a):Gizza...wiesz że masz identyczny awatar ja KG ? To przypadek czy celowo go "skroiłeś" ?
też to zauważyłem i mało co a wysłałbym pw do Gizzy zamiast do mayera.
Strasznie to mylące – może zmienisz?
Grzyby napisał(a):Strasznie to mylące
wiecie co, właśnie po przeczytaniu postu Italiano zakręciłem scrolem do góru w celu poszukiwania postu Gizza

Kiedys na zjezdzie z Mostu Swietokrzyskiego na Wybrzeze Szczecinskie, z jadacego przed nami P106 Sport przez szyberdach polecialy na nasza przednia szybe jakies smieci. Wtedy jeszcze Elantra z silnikiem Mitsu (coz za silnik!) objechalem kretyna w dresie i jego blond panienke. Moi kumple wyrzucili na nich dwa opakowania slonych paluszkow, a potem zepchnalem pajaca do rowu pod Mostem Średnicowym. Nie bedzie nikt nastoletniemu tco smiecil na maske! 

the right man in the wrong place...
zepchnalem pajaca do rowu pod Mostem Średnicowym
hę ... wole Cię nie spotkać na drodze ...

[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
tco_tm napisał(a):zepchnalem pajaca do rowu pod Mostem Średnicowym. Nie bedzie nikt nastoletniemu tco smiecil na maske!
Ooooooooooo, a taki spokojny Pawełek się wydaje

Jestem calkowicie za. Powiem wiecej. Zaczyna sie od peta, a konczy sie na butelkach
Pomyslcie o tym jak nastepnym razem bedziecie chcieli wywalic chodzby peta i nie usprawiedliwiajcie sami siebie, ze to na wsi, do rowu i wogole nic sie nie stalo... AMEN
Pomyslcie o tym jak nastepnym razem bedziecie chcieli wywalic chodzby peta i nie usprawiedliwiajcie sami siebie, ze to na wsi, do rowu i wogole nic sie nie stalo... AMEN
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Grzyby napisał(a):Ooooooooooo, a taki spokojny Pawełek się wydaje
Lata terapii, lata terapii Grzybu... No i fiolka tych rozowych pigulek na tydzien.

the right man in the wrong place...
Hehe ja mam nawyk chomikowania wszelkich smieci za swoim siedzeniem...az w koncu przychodzi taki dzien, kiedy biore worek i wywalam to wszystko do smietnika, albo przychodzi taki dzien, ze ktos wsiada do tylu i zalamuje sie psychicznie
Pale jak smok i mimo ze nie lubie tego smrodu w samochodzie to kazdego peta dusze w popielniczce-nawet jezeli juz sie z niej wysypuje (a w mojej madzi ma ona bardzo mala pojemność
)
Zawsze jak ktos wyrzuca niedopalek przez okno przypomina mi sie historia kumpla, ktoremu owy niedopalek wrocil przez [jaka?] szybe i podpalil papier lezacy na tylnej polce
najlepsza nauczka czystosci....
Zawsze jak ktos wyrzuca niedopalek przez okno przypomina mi sie historia kumpla, ktoremu owy niedopalek wrocil przez [jaka?] szybe i podpalil papier lezacy na tylnej polce

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
często jeźdzę z kumplem jadąc na jego motocyklu jako "plecak". Jechaliśmy kiedyś sobie spokojnie za jakimś compactem a tu nagle spod jego kół wyłąnia się butelka po piwie, gośc sobie wziął ją środkiem a nam już się nie udało jej minąć. Wpaliśmy na nią przy ok 120 km/h, sprzęt podskoczył i złapał przy tym monstrualną shimmę zrzucając mnie prawię z tylniego siedzenia. Zawsze jak ktoś próbuje coś wyrzucić mi z auta to idze ostra zjebka. Nie chcę mieć nikogo na sumieniu, wolę dowieźć śmieci do domu i tam się ich pozbyć
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time