AdamR323bg napisał(a):Dobra robota, serio ta rozporka daje aż tak wyczuwalne efekty?
Sprawdź a sam się przekonasz
Czemu się temu dziwisz skoro sam masz na przednich kielichach rozpórkę? Co prawda nie taką solidną ale jednak
www.mazdaspeed.pl
AdamR323bg napisał(a):Dobra robota, serio ta rozporka daje aż tak wyczuwalne efekty?
Bastek1990 napisał(a):Daleko mamy do siebie? Ja jestem z Katowicewentualnie nie masz jakies BA kolo siebie by dorobic?
![]()
Bastek1990 napisał(a):W wiekszosci pisze przez tapatalk i jestem leniwy
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Niedawno zrzucony kolektor wydechowy i katalizator do którego musiałem zajrzeć, okazało się, że jest czysto, przy okazji urządziłem w nim małe ognisko, jest drożny. Musiałem sobie dorobić metalową flanszę kolektor/katalizator gdyż stara rozpadła mi się w rękach. Niedługo czeka mnie wymiana świec, dzisiaj zajrzałem do nich i mają dość spory nagar, a że mają najechane już dosyć dużo zapadła decyzja o wymianie, prawdopodobnie wpadną jakieś zimne Denso. W dalszym ciągu nie jeździłem na torze w Koszalinie, robię z gęby szmat...e bo dużo szumu z mojej strony o nic, może w ciągu tej dekady zdążę
W przyszły weekend prawdopodobnie lecę do Szczecina na AutoShow gdzie będzie gruba zabawa z car audio. Jadę zmierzyć tę olbrzymią skrzynię i ocenić co mogę jeszcze poprawić lub wymienić w klockach może na coś lepszego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości