Neonixos666 napisał(a):maderix95 napisał(a):ja miałem na życzenie dokumentacje fotograficzną i filmową kilka GB zdjęć i filmów mam na kompie z naprawy
będziesz nimi straszył małe dzieci że jak kupią mazdę to to ich czeka

www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):maderix95 napisał(a):ja miałem na życzenie dokumentacje fotograficzną i filmową kilka GB zdjęć i filmów mam na kompie z naprawy
będziesz nimi straszył małe dzieci że jak kupią mazdę to to ich czeka
Rafalkom napisał(a):To jak teraz auto wygląda jak wyścigówka to może się pościgamy?
Rafalkom napisał(a):Dobra robota, czekam na więcej zdjęć bo w tym kolorze to jakaś petarda jednym słowem
maderix95 napisał(a):BTW, wczoraj ściągałem listwy z drzwi w końcu. .... bez nich prezentuje się dużo lepiejinspirowane twoim pomysłem
Damian68 napisał(a):Ta skromność właścicieli 1,6 poraża, a że za słaba a że taka a nie inna a ja twierdzę że BJ-tka ma to coś
![]()
maderix95 napisał(a):Wygląda świetnie nie da się ukryćtak jak nie robi mnie niebieski tak ten mi się cholernie podoba
![]()
Damian68 napisał(a):Pozdrawiam i gratki za zmiany na lepsze oczywiście
franek74 napisał(a):Nicole...ten kolor mnie zwala z wózka...jest po prostu obłędny![]()
maderix95 napisał(a):Ależ ona się pięknie prezentuje![]()
maderix95 napisał(a):A owiewki? Montaż banalnie prosty. Są na wcisk w tą szparę szyby, są tam chyba plastry taśmy
twardy103 napisał(a):Halo, co tu taka cisza?
maderix95 napisał(a):Podbijam. Nicole, co tam się z magdaleną dzieje?
Rafalkom napisał(a):Może już czas się pochwalić ostatnim nabytkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości