www.mazdaspeed.pl
lemman napisał(a):Witam wszystkich, przymierzam się do korekty lakieru oraz położenia kwarcu na auto, może macie sprawdzonych ludzi którzy zajmują się takimi rzeczami i których możecie polecić? Z góry dzięki za informację
lemman napisał(a):Cześć wszystkim, mam takie pytanie, w sumie mzoe głupie ale nie jestem w temacie wiec wolę zapytać zanim utopię kasę![]()
Czy kupując elektronarzedzia w anglii typu szlifierka, wiertarka itp itd muszę dokupić jedynie przejściówkę do naszych gniazdek żeby to dzialalo![]()
Wszystko jest na 240v wiec powinno być ok ale proszę o rozwianie wątpliwości
Kliszek M3 napisał(a):lemman napisał(a):Cześć wszystkim, mam takie pytanie, w sumie mzoe głupie ale nie jestem w temacie wiec wolę zapytać zanim utopię kasę![]()
Czy kupując elektronarzedzia w anglii typu szlifierka, wiertarka itp itd muszę dokupić jedynie przejściówkę do naszych gniazdek żeby to dzialalo![]()
Wszystko jest na 240v wiec powinno być ok ale proszę o rozwianie wątpliwości
Potrzebna jest jeszcze wiza na pobyt stały dla każdego z narzędzi osobno, do nabycia w ambasadzie angielskiej.
Myślę, że wystarczy przejściówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd