chudymud napisał(a):Jak dla mnie póki co najlepsza wersja bo nie wpierdziela ruda albo mi się taki okaz trafił![]()
plus podoba mi się po prostu linia BL
www.mazdaspeed.pl
chudymud napisał(a):Jak dla mnie póki co najlepsza wersja bo nie wpierdziela ruda albo mi się taki okaz trafił![]()
Dominator napisał(a):Te splitery czy jak tam zwał, to dedykowane czy customy?
Norreca napisał(a):z ciekawości ile chcieli za cały komplet ? bo wydaje mi się coś, że drożej niż w DE.
chudymud napisał(a):Norreca napisał(a):z ciekawości ile chcieli za cały komplet ? bo wydaje mi się coś, że drożej niż w DE.
Powiedziano mi, że to koszt około 850zł z filtrami. W takim wypadku zaoszczędziłem około 300zł mając bardzo dobrej jakości filtry i oczywiście wpis do DSR.
Z ciekawostek jest akcja serwisowa (na którą się załapałem) wymiany siłowników bagażnika – ponoć jest jakaś nieszczelność – i dodatkowo w fotelach kierowcy są wymieniane tuleje (czy tam podkładki), które pękają i muszą zostać wymienione. Jest to jakaś ważna akcja także jak ktoś ma podobny model to myślę, że się warto zainteresować
chudymud napisał(a):Norreca napisał(a):z ciekawości ile chcieli za cały komplet ? bo wydaje mi się coś, że drożej niż w DE.
i dodatkowo odnośnie siedzeń – jest to najnowsze : https://uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=13382
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości