Szukam warsztatu lub sklepu
Stopkor na Grunwaldzkiej. Porzadni goście.
Teraz jakbym robił to zostawilbym u nich rozebrane auto do wypiaskowania (najgorsza robota) a reszte bym sam położył. Tylko wiadomo po piaskowaniu od razu dzida gdzies na kanał i trzeba to zabezpieczać.
Przyjedzcie na spota to pogadamy mam spore doświadczenie w temacie.
Teraz jakbym robił to zostawilbym u nich rozebrane auto do wypiaskowania (najgorsza robota) a reszte bym sam położył. Tylko wiadomo po piaskowaniu od razu dzida gdzies na kanał i trzeba to zabezpieczać.
Przyjedzcie na spota to pogadamy mam spore doświadczenie w temacie.

-
Im trudniej, tym lepiej
- Od: 19 cze 2015, 07:10
- Auto: Mazda 6 GY LFVE '06
Mazda 323 BG B6 '92
Szymmon83 napisał(a):proponuję szukac poza granicami Łodzi jest o połowę taniej , na Bałutach powiedzieli mi 1000zł a w Lutomiersku za to samo 400 zł
Pomijajac czy jest to duze miasto czy wioska usluge za 400 zl nie mozna nazwac konserwacja. Na logike pomyslcie ile trzeba zaplacic za produkty i ogrom roboty jaki trzeba w to wlozyc. Jasna sprawa jest ze wysoka cena nie jest gwarantem jakosci. Mi ostatnio jeden gosc powiedzial ciekawa rzecz otoz zeby zrobic porzadna konserwacje w osobowce szczegolnie w Mazdzie musza byc zdjete zderzaki i przod i tyl i lampy z tylu rowniez. Dodatkowo mycie podwozia goraca woda i chemia.
Biniu777 napisał(a):Teraz jakbym robił to zostawilbym u nich rozebrane auto do wypiaskowania (najgorsza robota)...
Kazdy kogo sie radzilem czy robic piaskowanie podwozia to stanowczo odradzil.
Czesc
5 lat temu kupilłem mazde ,odrazu malowałem błotniki i zabezpieczałem podłoge u blacharza/lakiernika. Byłem zadowolony. Mojemu znajomemu tak się mazda spodobała że też kupił mazde 3 i właśnie robił zabezpieczenie na ul.Roosvelta i po oględzinach aut doszedłem do wniosku że u mnie to robota zrobiona jest do pupy. Naprawde pod wrażeniem bylem jak oni to zrobili,dosłownie jak by z fabryki wyjechała. Także z czystym sumieniem moge polecic ten warsztat
5 lat temu kupilłem mazde ,odrazu malowałem błotniki i zabezpieczałem podłoge u blacharza/lakiernika. Byłem zadowolony. Mojemu znajomemu tak się mazda spodobała że też kupił mazde 3 i właśnie robił zabezpieczenie na ul.Roosvelta i po oględzinach aut doszedłem do wniosku że u mnie to robota zrobiona jest do pupy. Naprawde pod wrażeniem bylem jak oni to zrobili,dosłownie jak by z fabryki wyjechała. Także z czystym sumieniem moge polecic ten warsztat
- Od: 16 gru 2012, 12:41
- Auto: Mazda 3 2003 BK 2.0B
Również się podepnę.
Mam do zrobienia nadkole, ranty drzwi i zderzak. Ogólnie pozbyć się rudej i doprowadzić auto do sensownego wyglądu. Polecicie jakiegoś dobrego fachowca w woj. Sląskim, który dobrze ogarnia temat i nie kasuje jakiś cen z kosmosu?
Mam do zrobienia nadkole, ranty drzwi i zderzak. Ogólnie pozbyć się rudej i doprowadzić auto do sensownego wyglądu. Polecicie jakiegoś dobrego fachowca w woj. Sląskim, który dobrze ogarnia temat i nie kasuje jakiś cen z kosmosu?
Witam
Poszukuję porządnego warsztatu który zregeneruje mi pompę wspomagania do GF'ki 2.0 benzyna. Zależy mi na gwarancji na usługę. Cena to rzecz drugorzędna, ma hulać
Jestem z okolic Kielc, jeśli nic w okolicy nie będzie na pewno zdecyduję się gdzieś dalej. Z góry dzięki za odpowiedź!
(Nie, nowej pompy się nie opłaca. Pytałem w lokalnym sklepie i pompa "uczciwej firmy", której nazwy nie pamiętam kosztuje 1800
)
Poszukuję porządnego warsztatu który zregeneruje mi pompę wspomagania do GF'ki 2.0 benzyna. Zależy mi na gwarancji na usługę. Cena to rzecz drugorzędna, ma hulać
(Nie, nowej pompy się nie opłaca. Pytałem w lokalnym sklepie i pompa "uczciwej firmy", której nazwy nie pamiętam kosztuje 1800

- Od: 5 maja 2016, 23:55
- Auto: Mazda 626 GF FS '00
Szukam znającej się na rzeczy osoby do pomocy w oględzinach Mazdy 6. Okolica Limanowej, kilka km od ronda w kierunku Wadowic. Planuję tam być w sob rano.
P.S.
Jeśli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie.
Dziękuję
P.S.
Jeśli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie.
Dziękuję
- Od: 16 lis 2015, 11:54
Znalazłem coś takiego: https://goo.gl/maps/acVGkxbG9EB2
robił ktoś konserwacje podwozia? Lub korzystał z usług?
Mam blisko, za konserwację podwozia powiedzieli 600 zł.
robił ktoś konserwacje podwozia? Lub korzystał z usług?
Mam blisko, za konserwację podwozia powiedzieli 600 zł.
- Od: 29 lis 2013, 21:11
- Auto: Mazda 3 1.6 90th 2010'
Witam
Mam Mazdę CX5 2,0 pb. Ostatnio pojawiają się dziwne komunikaty i nie zawsze chce odpalić, tak jakby zawieszał się immobilaizer. Jestem umówiony do ASO w Łysomicach ale dopiero za 2 tygodnie. Może polecicie jakiś warsztat w Płocku lub okolicach gdzie da się zdiagnozować auto, sczytać logi błędów?
Gdzie serwisujecie swoje auta?
Pozdrawiam
Mam Mazdę CX5 2,0 pb. Ostatnio pojawiają się dziwne komunikaty i nie zawsze chce odpalić, tak jakby zawieszał się immobilaizer. Jestem umówiony do ASO w Łysomicach ale dopiero za 2 tygodnie. Może polecicie jakiś warsztat w Płocku lub okolicach gdzie da się zdiagnozować auto, sczytać logi błędów?
Gdzie serwisujecie swoje auta?
Pozdrawiam
-
djzygiel
Szanowni Koledzy Forumowicze,
Ktoś poleci sprawdzonego blacharza w łódzkiem, który wymieni mi progi w M6 GY, w razie czego pospawa mi podłogę i zabezpieczy ją środkami Noxudol (mam kupione)? Z fakturą VAT?
Proszę o podpowiedzi.
Ktoś poleci sprawdzonego blacharza w łódzkiem, który wymieni mi progi w M6 GY, w razie czego pospawa mi podłogę i zabezpieczy ją środkami Noxudol (mam kupione)? Z fakturą VAT?
Proszę o podpowiedzi.
Witam wszystkich.
Poszukuję w okolicy Krakowa fachowca od remontu silnika.Czy ma ktoś dobry polecany zakład gdzie nie wydam majątku i wracał po 5 razy. Dziekuje z góry za pomoc.
Poszukuję w okolicy Krakowa fachowca od remontu silnika.Czy ma ktoś dobry polecany zakład gdzie nie wydam majątku i wracał po 5 razy. Dziekuje z góry za pomoc.
-
mati9128
Witam serdecznie jak w temacie wymieniłem olej filtry w mazda 5 niestety mechanik nie ma takiego sprzętu żeby wykasować ten intewał. Czy ktoś zna, poleca kogoś kto to zrobi?
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
-
Adam Haad
Szukam warsztatu w Poznaniu, który ma porządny sprzęt do diagnostyki komputerowej Mazdy. W ASO termin dopiero za 2 tygodnie, a ja wolałbym zająć się tym szybciej. Czy macie jakieś sugestie? LB Japan Serwis odpada – już rozmawiałem i się nie podjął ze względu na brak odpowiedniego oprogramowania.
Witam,
Poszukuje blacharza w Kielcach lub okolicy, który na widok Mazdy nie zrobi krzywej miny i nie zacznie mi tłumaczyć to co już wiem
Dzięki.
Poszukuje blacharza w Kielcach lub okolicy, który na widok Mazdy nie zrobi krzywej miny i nie zacznie mi tłumaczyć to co już wiem
Dzięki.
- Od: 13 paź 2017, 17:52
Cześć
Jestem tutaj nowy, przestawiłem się jak należy i gdzie trzeba, a teraz mam pytanie.
Chodzi mi o warsztat w Bydgoszczy lub bliskiej okolicy, który podjąłby się wykręcenia "niewykręcalnej" świecy
I co ważniejsze w razie jej ukręcenia lub zerwania gwintu w głowicy potrafiłby taką rzecz opanować.
Niestety google nic nie znalazły a chyba zbliża się moment, kiedy będę musiał podjąć to ryzyko...
Silnik 2,0 16V FS.
Z góry dzięki za info.
Jestem tutaj nowy, przestawiłem się jak należy i gdzie trzeba, a teraz mam pytanie.
Chodzi mi o warsztat w Bydgoszczy lub bliskiej okolicy, który podjąłby się wykręcenia "niewykręcalnej" świecy
I co ważniejsze w razie jej ukręcenia lub zerwania gwintu w głowicy potrafiłby taką rzecz opanować.
Niestety google nic nie znalazły a chyba zbliża się moment, kiedy będę musiał podjąć to ryzyko...
Silnik 2,0 16V FS.
Z góry dzięki za info.
- Od: 21 lis 2017, 11:48
- Auto: Ford Probe 2,2GT
2 x Ford Probe 2.0