Zgłoś swoje auto do tego działu!
On powinien mieć nick niskimod
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Większe zmiany, większe plany, prace trwają, ogólnie dzieje się.
Spróbować nie zaszkodzi
Zgłaszam karawan: viewtopic.php?f=313&t=154896

Zgłaszam karawan: viewtopic.php?f=313&t=154896
Szyna napisał(a):Witamy, jak na razie widzę tylko ładne i zadbane auto, do projektu mu jeszcze daleko wiec czekam na efekty końcowe
Drogi adminie efekt końcowy to w momencie ukończonego projektu, a sama definicja słowa projekt? Bo chyba ktoś coś myli mam wrażenie... Nim zbudujesz dom masz jego projekt i zaczynasz działać, czyż nie? Trochę to niezrozumiałe ale nie ma co się spinać.
No nic, burzyć się nie będę, do zobaczenia niedługo
Kolego johnny_ na początek dopracuj pierwsza stronę bo jest ona wizytówka każdego projektu, a czeka Cię tam na dzień dobry dużo pracy. Po drugie nakładki na pedały, LEDy, dokładki i nowe felgi nie są dla mnie projektem i myślę że dla innych tutaj oceniających też
Zobacz sobie jak wyglądają tematy w projektach, co tam się dzieje i na jaką skale. Może nie wszystkie już błyszczą, głownie przez zaniedbanie swoich autorów, ale chcemy utrzymać tam wysoki poziom.
Jeżeli mam oceniać sprawiedliwie i nie mam zamiaru tutaj nikogo obrażać ani dołować, ale z tymi planami co masz to jeszcze bardzo daleko do działu Projekty, niestety.
Jeżeli chodzi o dział Nasze Mazdy to na pewno samochód wyjątkowy i zadbany, oby tak dalej
Oczywiście możesz się nie zgadzać z moja opinia wiec poczekamy na innych
Pozdrawiam.
Jeżeli mam oceniać sprawiedliwie i nie mam zamiaru tutaj nikogo obrażać ani dołować, ale z tymi planami co masz to jeszcze bardzo daleko do działu Projekty, niestety.
Jeżeli chodzi o dział Nasze Mazdy to na pewno samochód wyjątkowy i zadbany, oby tak dalej

Pozdrawiam.
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Szyna napisał(a):Kolego johnny_ na początek dopracuj pierwsza stronę bo jest ona wizytówka każdego projektu, a czeka Cię tam na dzień dobry dużo pracy. Po drugie nakładki na pedały, LEDy, dokładki i nowe felgi nie są dla mnie projektem i myślę że dla innych tutaj oceniających teżZobacz sobie jak wyglądają tematy w projektach, co tam się dzieje i na jaką skale. Może nie wszystkie już błyszczą, głownie przez zaniedbanie swoich autorów, ale chcemy utrzymać tam wysoki poziom.
Jeżeli chodzi o dział Nasze Mazdy to na pewno samochód wyjątkowy i zadbany, oby tak dalej![]()
Pozdrawiam.
Nie spinam się
Ronin360 napisał(a):Witam, mój projekcik w poczekalni Mazda 6 MPS. Czekam na ocenę i sugestie.
Ciekawie się zapowiada

Bo nie przyjmujemy do tego działu Renault
jedni wolą modyfikować auta innej marki inni nie widza potencjału i nie modzą a trzeci mają MPS i nie muszą już nic modzić 

Większość ludzi znudziła się już starymi KL-ZE
poza tym trzymamy tutaj bardzo wysoki standard i rygor może dlatego jest tak mało zgłoszeń 
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
I raczej nie o mnie tu chodzi
ravo napisał(a):Może da się jakieś projekty nowe wciągnąć z naszych mazd
w RX-8 widziałem taką ze swapem na 1.8T. Coś tam się chyba jeszcze z nią działo. Tak samo wg mnie pasuje do projektów RX od mlody1983.
bardzo mało osób odwiedza ten dział... ja bym przeniósł te projekty do działów naszemazdy i je wyróżnił tam... tak samo jak te z – zwycięzca konkursu moja mazda – likwidując każde inne gdyż i tak nie ma już tych konkursów na moja mazda czy jak to tam było.
mozna by bylo dodac:
– projekt w klubie mazdaspeed
– projekt nasze mazdy
czy cokolwiek, bardziej twórczy ludzie mogą wymyślić pasująca nazwę.
ja dziś już zmęczony i nie mam ochoty nawet myśleć
mozna by bylo dodac:
– projekt w klubie mazdaspeed
– projekt nasze mazdy
czy cokolwiek, bardziej twórczy ludzie mogą wymyślić pasująca nazwę.
ja dziś już zmęczony i nie mam ochoty nawet myśleć
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Wyróżnienie to fajny pomysł
Ogólnie chyba mało jest realnego pożytku z posiadania auta w tym dziale a jednak postarać się trzeba. Może jakiś cykliczne ustawianie zdjęcia w tle czy jakieś "wywiady" na fejsbuku z twórcami projektów mogłoby pomóc, ale wiadomo – ktoś to musi (charytatywnie) robić

Ogólnie chyba mało jest realnego pożytku z posiadania auta w tym dziale a jednak postarać się trzeba. Może jakiś cykliczne ustawianie zdjęcia w tle czy jakieś "wywiady" na fejsbuku z twórcami projektów mogłoby pomóc, ale wiadomo – ktoś to musi (charytatywnie) robić
- Od: 4 cze 2006, 20:11
- Auto: 500+KM 6MPS: https://fb.com/drozdo.6MPS