Bimbak napisał(a):Ale gównoburza idzie. To przez ostatnią pogodę?
Spotkajmy się w tych Rykach bez pierdolenia. Proszę!
Przesadzasz
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Bimbak napisał(a):Spotkajmy się w tych Rykach bez pierdolenia.
Tak sobie o tym myślę... a co, jeśli znajdą się osoby, które poczują do siebie miętę i będą chciały sobie popuścić lejce?

nemi napisał(a):Nie lubię patrzeć jak ludzie się dobrze bawią, a ja siedzę w kątku i nikt nie chce mnie znać
nemi napisał(a):W ogóle jestem przybity, byłem fajnym, ciekawym gościem, z dużym poczuciem humoru, z którym miło się rozmawia, ale gdy się okazało, że jestem żonaty, to wcale fajny nie jestem
nemi napisał(a):Nie lubię patrzeć jak ludzie się dobrze bawią, a ja siedzę w kątku i nikt nie chce mnie znać.
.

Spokojnie. Zaczną Cię zauważać jak Ci córka porośnie :ploockas napisał(a):nemi napisał(a):Nie lubię patrzeć jak ludzie się dobrze bawią, a ja siedzę w kątku i nikt nie chce mnie znać
Poproszę Cię do tańca.nemi napisał(a):W ogóle jestem przybity, byłem fajnym, ciekawym gościem, z dużym poczuciem humoru, z którym miło się rozmawia, ale gdy się okazało, że jestem żonaty, to wcale fajny nie jestem
hehe. Ja coś takiego zauważyłem po tym jak mi się dzieci urodziły. Dla wielu ludzi stajesz się niewidzialny
loockas napisał(a):Patrząc na osoby które się wybierają rodzi się w mojej głowie plan dotarcia do ludzi, którzy o tym klubie już zapomnieli. Każdy z nas ma namiary do różnych osób. Jakieś propozycje?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości