Jak i wspólnie pokonać drogę wyjazdowa ze zlotu która przypominała dosłownie rajd w błocie i walkę o przetrwanie

www.mazdaspeed.pl

jaaco napisał(a):Te sprzęgła klimatyzacji to ciągle fochy strzelają
sprawdzanie przekaźników, podmienianie i nic. Mierzenie wejścia multimetrem, wszystko się zgadza. Pan od klimy zwarł przewodami na krótko i co? I ruszyło
no to dotykanie rurek i przez przypadek docisnął kostkę od czujnika, która wpięła się i klima wróciła – kostka siedziała, ale nie do końca była wpięta
póki co jest ok Nightfall napisał(a):wspólnie pokonać drogę wyjazdowa ze zlotu która przypominała dosłownie rajd w błocie i walkę o przetrwanie
tam pod koniec przyhaczyłem prawym fartuchem o jakąś gałąź czy coś, ale po oględzinach wychodzi że wsio ok 
idę po srodki i do mojej 

tekknoraver napisał(a):z klima to w koncu rozwiazany problem?
jednak długo się nie nacieszyłem bezawaryjnością
w tym miesiącu czeka mnie wymiana tego łożyska, oleju oraz filtra oleju 

soft zdecydowanie gorszy
nie wiadomo o jej jest...

w najbliższym czasie zmiana tego nieszczęsnego łożyska, oleju oraz filtra oleju i póki co na tyle
) w sg morning dew i tradycyjne szmatkowanie felg, które jak zwykle na bezdotykowej się nie domyły
poleciało to zdjęcie
a wolałem nie stawiać na swoim i nie ryzykować ewentualną utratą modelki, zwłaszcza że mamy ambitne plany na kolejne, wspólne zdjęcia

butla we wnęce na zapas oznacza że koło trzeba będzie trzymać bezpośrednio w przestrzeni bagażnika, a poza tym ta plastikowa półka pod wykładziną również będzie musiała wylecieć
stąd pokrowiec na dojazdówkę , a także torby, które pozwolą na magazynowanie wszystkiego co obecnie leży na półce, a także na jakiś kosmetyk czy mikrofibrę
kupiona obudowa, do tego kostka immo, przełożenie elektroniki ze starego pilota, docięcie grota, samodzielne kodowanie immo i voila 

tak więc:
klik
klikUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości