!!Czateria...cd
Ja otwieram okna dopiero jak jest chłodniej na zewnątrz niż w domu i mam bardzo przyjemną temperaturę bez klimy
.
Jeszcze mi się dom nie nagrzał dzięki temu i na dole wieczorem nawet można zmarznąć w stopy leżąc przed tv.
Ale kiedyś, jak będę duży i bogaty, to założę koniecznie. Fajna rzecz
.
Jeszcze mi się dom nie nagrzał dzięki temu i na dole wieczorem nawet można zmarznąć w stopy leżąc przed tv.
Ale kiedyś, jak będę duży i bogaty, to założę koniecznie. Fajna rzecz
jacobs napisał(a):W porównaniu do 600 które dawali na początku to niezły wzrost
Ja w sumie nie rozumiem czemu na dzień dobry dają taki ochłap że w zasadzie każdy się oburzy.
Przecież jakby dali np. 1200zł to większość już by nie kombinowała.
A tak, 5 z hakiem poleci.
Grzyby napisał(a):Ja w sumie nie rozumiem czemu na dzień dobry dają taki ochłap że w zasadzie każdy się oburzy.
Można się zdziwić ale wielu ludzie bierze taki ochłap i sprawa jest zamknięta...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):Za to da się kupić dwie BJty Bierz.
No przecież biorę.
Jeszcze problem jest z danymi samochodu, bo według nich nie ma 2-litrowego benzynowego BJ i wpisali Diesla. Trochę się boję, że za jakiś czas ktoś do tego wróci i będą chcieli zwrotu odszkodowania bo silnik się nie zgadza.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Chyba kpisz.
Przecież masz VIN w wycenie.
Bierz, nie kombinuj. W końcu musi być powód dla którego w przyszłym roku też OC zdrożeje
Przecież masz VIN w wycenie.
Bierz, nie kombinuj. W końcu musi być powód dla którego w przyszłym roku też OC zdrożeje