KIA Ceed GT 1.6 T-GDI Turbo 204 KM czy coś innego ?
Strasznie mam namieszane w głowie , nowa M3 skypassion 120 KM + pakiet safety ( za sercem
)
czy Ceed GT ?
Pieniądze te same co Wy byście wybrali ? Szczególnie pytanie do właścicieli nowej BM .
czy Ceed GT ?
Pieniądze te same co Wy byście wybrali ? Szczególnie pytanie do właścicieli nowej BM .
Wiecej wrazen powinna dostarczyc Kia ale M3 tez jest fajna. Po lifcie powinna byc jeszcze bardziej dopracowana.
Niby M3 120hp po programie spokojnie robi 170 ale to dalej zwykły compakt.Ceed GT to jednak GTI .Ja już dawno zrozumiałem że kupowanie zwykłej wersji i dorabianie,doposażanie do GTI to zły pomysł.Jednak na to całe GTI składa się wiele czynnikow-hamulce,zawias,wyposazenie, itd.No fabryczne GTI zawsze łatwiej sprzedasz i z mniejszą strata.Ja bym brał ceeda
Zwłaszcza po opinii jaka wystawił mu Stig
Zwłaszcza po opinii jaka wystawił mu Stig
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Też tak miałem z tą Mazdą wieeele dołożone do takiego pakietu jaki możliwie bym chciał – koła 18 , fotele z alcantarą , zderzak sport przód , zderzak tył mps itd. Dużo czasu i nerwów ,kasy .
marcin255 napisał(a):Strasznie mam namieszane w głowie , nowa M3 skypassion 120 KM + pakiet safety ( za sercem )
czy Ceed GT ?
Z tych dwóch zdecydowanie Ceed. Jazda doładowaną i mocną benzyną jest mega przyjemna.
Widziałem kiedyś w automaniaku, że ta Kia dość dobre opinie zebrała. Chociaż chyba przegrała wtedy z Megane GT.
Dziś zamówiona GT PE -FL, GT+PNS+ HID + Track Red ( FRD) cokolwiek to znaczy :grin:
marcin255 napisał(a):Dziś zamówiona GT PE -FL, GT+PNS+ HID + Track Red ( FRD) cokolwiek to znaczy :grin:
Kiedy odbior?
koniecznie się pochwal jak to śmiga