Uszkodzenia są powierzchowne, mam na myśli , ze rzeczy typu podłużnice i inne nośne elementy nie zostały tknięte, zatrzymało się na chłodnicy , która tez jest do wymiany , a to za sprawą tego ze przeciwnik był co prawda metalowy ale składał się razem z autem , bo to te siatki przystankowe, wybrałem mniejsze zło i poszedłem właśnie w te ,,barierki"
Mam kilka aut z przełomu 80-90' ale żadnym nie jeździ mi się tak dobrze jak tą Mazdziną.
Mimo , ze stoi a części znaleźć nie moge to dbam tradycyjnie o szczegóły np przy rejestrowaniu zadbałem o nr na tablicy rejestracyjnej , który kończy się na 323

jest fotka w załączniku
Nie wyobrażam sobie odpuścić temat, są na ebay.de potrzebne mi części ale wiadomo wszystko w ojro. W salonie Mazdy tez jest wszystko , ale ceny z kosmosu , jeśli nie znajdę używek lub zamienników to będę zmuszony powolutku zbierać te rzeczy z oryginałów lub niemieckich stron
To tak poglądowo , jak się ma sytuacja na obecną chwile, potrzebuje maskę, błotniki , zderzak z chromem, lampy wraz z migaczami, atrapę i to wszystko co między nią a chłodnicą, czyli pas przedni dolny, górny , lusterka , drzwi pasażera, bo tez siatka poszarpała , a nie jestem z tych co szpachlują

Składam jeszcze VW Corrado 91' 1.8 G60, Toyote Camry 3.0 z Japoni 95' full opcja , obecnie cała się maluje po wymianie i remoncie wszystkiego co możliwe

, Polo 86c2f na czarnych blaszkach w stanie niemal fabrycznym, moge podesłać zdjęcia moich wszystkich Pazi gdyby ktoś chciał zobaczyć jak dzialam

Także trafiłem myśle w dobre miejsce i liczę na ludzi dobrej woli , ze podsuną mi pomysły gdzie do tego cacka moge dostać porządane części , ale tylko w idealnym stanie lub nowe.
Pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi z pasją